fbpx

„Biciclim în Ajutor” pentru „Bomboland”

„Biciclim în Ajutor” pentru „Bomboland”

8 aug. 2017 Altele

Deși blogul meu este dedicat tehnologiei și deviceurilor moderne, nu pot să nu vă fac cunoscute și campanii frumoase ce merită susținerea voastră.

Azi vă prezint Biciclim în Ajutor” –  eveniment care își propune să strângă fonduri pentru a ajuta “Taxiul cu Bomboane” să pună bazele locului numit “Bomboland”. Un loc în care copiii cu nevoie speciale ce termină ciclul de 10 clase, vor beneficia de ateliere gratuite menite să le redea acestora sentimentul de utilitate și de incluziune socială. Pentru a strânge banii necesari, cei doi membri „Biciclim în Ajutor” (Lupu Octav și Lucian Mitra-Alexandru) vor pedala peste 2600 de km până în Franța

20431350_465793613801593_1599171404393436658_n

Pe parcursul aventurii lor, vă vor ține la curent zilnic cu clipuri video, poze și povesti de pe drum pe pagina lor de facebook – facebook.com/bicicliminajutor

Plecarea a fost pe 31 iulie din Bucuresti și au început să pedaleze de la Arad pe 1 august. Destinația finală este Lannion, Franta, călătoria poate dura între 18 și 24 de zile și vor trece prin 6 țări: Ungaria, Slovacia, Austria, Germania, Elvetia și Franța. În total vor pedala peste 2600 de km și vor dormi cu cortul sau la gazdă.

 

Inițiativa este una foarte frumoasă și merită susținută, Lupu Octav și Lucian Mitra-Alexandru nu doar că vor să facă cunoscut proiectul „Bomboland”, dar chiar depun un efort fizic foarte mare ca să vă arate determinarea lor și puterea cu care cred în acest proiect.

Cu ajutorul sponsorilor (Pegas, Taxi Pelicanul și EuroLines) s-au strâns deja banii necesari pentru deplasarea celor doi, dar scopul final este strângerea de fonduri pentru „Bombomland”, iar pentru asta este necesar și ajutorul tău. Eu am donat deja!

Rămâne să mă întâlnesc cu băieții când se întorc pentru a-mi povesti experiența lor. O să-i întreb și ce deviceuri au folosit pe drum și cum i-a ajutat tehnologia, că sunt sigură că au apelat și la ea.

rtyrt

În schimbul susținerii tale vei fi desemnat prieten de onoare al „Taxiului cu Bomboane” și „Biciclim in Ajutor” și vei fi amintit ca atare în documentarul ce o să prezinte întreaga aventură. Pe lângă asta, în funcție de donația ta, poți deveni Cavaler sau Dominiță / Rege sau Regină a bomboanelor și pe lângă insigna primită care va arăta asta, poți fi invitat și la petrecerea de întoarcere.

Aici poți dona și tu. Orice sumă este bine venită! Dar și susținerea proiectului este apreciată. așa că nu uita să dai like paginii lor de Facebook și să distribui mai departe acest frumos proiect.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.