fbpx

Învață să faci aplicații Android în doar 3 luni

Învață să faci aplicații Android în doar 3 luni

21 ian. 2016 Altele, Android

Săptămânal vă prezint aplicații noi de mobile ce sunt foarte apreciate la nivel internațional și sunt și extrem de utile. Sigur deja vă imaginați câteva idei de aplicații mobile pe care a-ți vrea să le vedeți în Google Play… dar de ce să nu le faceți chiar voi?

Simplon România anunță lansarea programului Mobile Bootcamp, un curs dedicat oamenilor talentați și pasionați de tehnologie care vor să învețe să dezvolte aplicații mobile pentru Android de la zero.

safe_image

Nu doar că poți învăța să-ți creezi propria aplicație de Android, dar e posibil ca ăsta să fie noul tău Job – Android Developer. Sună foarte bine, nu?

Prețurile sunt destul de mari, dar corecte pentru un program de training intensiv de 3 luni de zile. În plus, sunt disponibile și două burse pentru persoanele din medii defavorizate social.

Mobile Bootcamp constă într-un program de 3 luni intensive de pregătire și dezvoltare a abilităţilor tehnice pentru a realiza aplicaţii Java pe platforma Android. Pe lângă competențele tehnice, Simplon România încurajează participanții să dezvolte produse mobile inovatoare oferind cursuri de “project management” și dezvoltând abilitățile de marketing ale cursanților necesare în domeniul tehnologiei și antreprenoriatului web.

Simplon România, împreună cu Today Software Magazine, oferă două burse la Mobile Bootcamp 2016 pentru persoanele din medii defavorizate social care doresc să își îmbunătățească viața cu ajutorul tehnologiei. Firmele care doresc să încurajeze tinerii să învețe programare, pot oferi astfel de burse cu ajutorul Simplon. Pentru detalii despre parteneriate și bursă intrați pe site.

dgdf

Înscrierile se pot face până pe 25 ianuarie pe ro.simplon.co/mobile, iar candidații interesați trebuie să-și dovedească aptitudinile, pasiunea și capacitatea de a învăța rapid Java printr-un test practic. Toți cei care vor trece testul practic vor fi ulterior invitați la un interviu. Câștigătorul bursei va fi anunțat la sfârșitul perioadei de selecție, odată cu lista celor admiși la Mobile Bootcamp.

94% din absolvenții ultimului program Simplon Web Development Bootcamp lucrează acum în IT. Aceste rezultate și cererea mare pentru cursuri axate pe practică și tehnologii noi, ne-au determinat să lansăm un nou curs pentru începători care vor să dezvolte aplicații mobile” declară fondatoarea Simplon, Roxana Rugină.

Programul se adresează persoanelor în căutare de noi provocări, dornice de o reconversie profesională, celor aflați la început de drum care își doresc să obțină o experiență practică pentru a transforma idei valoroase în aplicații mobile și afaceri de success.

Simplon organizează evenimente dedicate antreprenorilor, ateliere pentru copii, workshopuri pentru fete, femei sau angajații din companii care vor să învețe programare.

Cursurile organizate de Simplon se adresează tinerilor sub 25 de ani, fără diplome superioare, celor care au nevoie de o calificare sau şomeri care caută de lucru, fetelor şi femeilor, celor care vin din mediul rural sau din familii cu venituri mici, aflaţi în dificultate financiară şi tuturor celor subreprezentaţi în domeniul IT.

Comentarii

  1. E o idee de dezvoltare si de afacere si aceasta. Sotul meu este tentat sa faca o aplicatie care sa prinda foarte bine! Sper sa reuseasca pe parcurs. sunt fel de fel de aplicatii disponibile acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.