fbpx

Invită un copil la Orange film!

Invită un copil la Orange film!

16 mart. 2016 Altele, Filme

Eu mă număr printre cele 3 milioane de persoane care au beneficiat de bilete gratuite oferite în cadrul programului Orange Film. Pe perioada facultății, ziua de miercuri a fost mereu destinată filmelor la cinema, chiar și acum mai apelez la Orange Film când merg cu toată gașca la film. Dar în luna aprilie pot lua cu mine la film un copil care nu a avut până în acest moment șansa de a-și vedea eroii animați pe marile ecrane. Acțiunea va avea loc în cadrul unei campanii dedicate programului Orange Film, ajuns deja la a 10-a aniversare.

Print

Pe 6 aprilie, mai mult de 150 de copii din cinci orașe din țară vor avea oportunitatea de a cunoaște lumea cinematografului și de a avea experiența unui film pentru prima dată.

Orange te invită să mergi la film alături de un copil dintr-un mediu social defavorizat și să îi faci acestuia experiența cât mai plăcută – pentru el s-ar putea să fie prima dată când vede un film la cinematograf.

Alege să donezi ce-l de-al doilea bilet unui copil fără posibilități, iar miercuri, 6 aprilie, veți face cunoștință la film. Popcornul și sucul sunt din partea casei.

Utilizatorii Orange Film care doresc să ofere cel de-al doilea bilet primit prin mecanismul programului și să-i însoțească pe copii la proiecția specială de miercuri, 6 aprilie, se pot înscrie pe site-ul www.orange.ro/film până la data de 28 martie.

Acțiunea va avea loc în cinematografele partenere Orange Film din București (Hollywood Multiplex – Bucuresti Mall), Oradea (Cinema Palace – Lotus Center), Brașov (CinemaOne – Coresi Shopping Resort), Constanța (Cityplex – Tomis Mall) și Pitești (Cinema Trivale – Trivale Shopping City).

Campania Orange este realizată în colaborare cu Organizația Salvați Copiii România și cu filialele locale ale acesteia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.