fbpx

iSTYLE deschide cel de-al nouălea magazin în Iași

iSTYLE deschide cel de-al nouălea magazin în Iași

25 aug. 2017 Altele

Vă reamintesc structura magazinelor Apple:

  • Apple Store – sunt magazine operate chiar de Apple, de dimensiuni mari. La noi nu există.
  • Apple Shop – magazine mai mici decât primele, deschise și operate de alte firme, dar făcute în colaborare cu Apple, care instruiește angajații, verifică modul în care le sunt prezentate produsele etc.
  • magazinele resellerilor premium – iStyle –  unde se vând preponderent produse Apple, dar și alte branduri.
  • magazine care sunt autorizate să vândă produse Apple

iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, de 18 ani, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 9 magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, împreună cu accesorii, periferice și gadgeturi inteligente compatibile.

iSTYLE Iasi store - 3

iSTYLE își inaugurează sâmbătă, 26 august, cel de-al nouălea magazin în cadrul centrului comercial Palas Mall din Iasi, aducând portofoliu și experiența specialiștilor săi mai aproape de clienți în cel mai populat municipiu al României (după București).

Magazinul, proiectat si executat cu respectarea riguroasa a standardelor Apple Premium Reseller, are un spatiu de aproape 100 m2 și este situat într-o zonă ușor accesibilă de la parterul elegantului complex Palas Mall. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere și să experimenteze gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, precum și numeroase accesorii de calitate premium care întregesc ecosistemul Apple, inclusiv gadgeturi inteligente pentru un stil de viață sănătos, accesorii pentru pasionați și profesioniști în fotografie, muzică și film, sisteme inteligente pentru controlul locuinței, soluții audio-video performante și multe altele.

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc sâmbătă, 26 august, ora 11:00, pentru a beneficia de multe surprize și oferte introductive oferite de iSTYLE. Pe durata întregului weekend, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 13-inch la 3.999 lei, iPhone SE la 1.299 lei, Apple Watch Series 1 de la 999 lei și până la 25% discount pentru accesorii premium. Totodată, vizitatorii pot participa la demonstrații implicând cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant, în limita stoculului disponibil, la achiziționarea acestora.

Servicii pentru clienți

Clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de o gamă largă de servicii, precum: configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE START), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE SWITCH), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iSTYLE LEARN) și chiar sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple acreditat (iSTYLE ONE 2 ONE).

În plus, programul de buy-back le permite clienților schimbul rapid și convenabil al laptopului, telefonului sau tabletei actuale cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective.

iSTYLE Iasi store - 2

Pachete de asigurare

iSTYLE Iași pune la dispoziția clienților pachetele de asigurare și de extindere a garanție iCare și iCare+, unice pe piața din România, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.