fbpx

Îți igienizezi des telefonul? Iată un telefon care rezistă la așa ceva – CAT S42

Îți igienizezi des telefonul? Iată un telefon care rezistă la așa ceva – CAT S42

2 iul. 2020 Lansari

Grupul Bullitt, deținătorul licenței globale pentru telefoanele CAT®, prezintă CAT S42, un smartphone robust, proiectat pentru fiabilitate, care poate fi spălat în mod repetat cu substanțe dezinfectante, dovedindu-și utilitatea mai ales în contextul actual.

Cat S42 este un instrument de lucru util, cu specificații apreciate de clienți din domenii de activitate variate, în special pentru durata mare de viață a bateriei, standardele de rezistență ridicate și ecranul performant care poate afișa conținut vizibil în lumina directă a soarelui. Similar celorlaltor modele de telefoane Cat, S42 poate fi igienizat prin spălare cu apă caldă și săpun sau cu dezinfectant.

Cat S42 respectă standardele militare MIL-STD-810H și standardele IP68, și face față căderilor repetate de la o înălțime de 1,8 m pe oțel. Este rezistent la apă, fiind testat prin imersie la adâncimi de până la 1,5 m timp de 35 de minute. Ca toate smartphone-urile Cat, noul model este testat, în condiții de vapori cu sare, fiind construit să funcționeze la temperaturi extreme și să reziste la șocuri termice.

Rezistent inerent, ecranul superluminos 18×9 HD+ de 5,5″ al Cat S42 este protejat împotriva zgârieturilor cu Corning® Gorilla® Glass 5, poate fi controlat cu degetele umede sau cu mănuşi și afiseaza continut vizibil chiar si în lumina directă a soarelui.

Noul model al seriei, disponibil acum pentru precomanda la prețul de vânzare recomandat de producător de 249€, beneficiază de experiența telefoanelor Cat și de un deceniu de cercetare și de dezvoltare a telefoanelor robuste, atribuind o rezistență fără egal acestui telefon esențial pentru munca de zi cu zi.

Specificaţii principale

Baterie puternică de 4200 mAh
Rezistent la apă/praf (IP68), testat prin cădere de la 1,8 metri pe oțel, respectând standardul militar american MIL-STD-810H, Corning® Gorilla ® Glass 5
Smartphone etanș la apă – până a 1,5 metri timp de 35 de minute
Ecran 18×9 HD+ de 5″, optimizat pentru utilizare în aer liber, cu un ecran tactil care poate fi utilizat cu degetele umede sau cu mănuşi
Android™ 10 (cu upgrade la 11)
3GB RAM, 32GB ROM, memorie extensibilă (microSD™)
Chipset Mediatek Helio A20 MT 6761D, procesor cu patru nuclee 1.8 GHz
Cameră spate 13 MP, cameră față 5 MP
LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
Design cu suprafaţă texturată, cu aderență ridicată
Tastă rapidă programabilă utilă pentru walkie-talkie (PTT), SOS (aplicaţia pentru lucrători izolați), pentru lansarea rapidă a lanternei sau camerei
Bluetooth 5.0, comunicații pe distanțe scurte (NFC)
Mufă audio de 3,5mm (etanșă la apă)
Aplicaţii organizate şi catalog de conţinut
Dual SIM (două carduri SIM) – card nano SIM + microSD™
Garanție doi ani
Asistență Android Enterprise
Acoperire pentru actualizări de securitate timp de 3 ani
Asistență zero-touch

Smartphone-ul Cat S42 are un preţ de vânzare recomandat de producător 249€ şi va fi disponibil prin www.catphones.com și la mai mulți distribuitori și operatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.