fbpx

Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată

Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată

23 oct. 2016 Filme

Nu pot să nu recunosc că sunt o mare fană Tom Cruise, chiar îl consider unul din cei mai buni actori de la Hollywood. Cel mai mult mi-au plăcut colaborările dintre Tom Cruise și Steven Spielberg: „Minority Report” sau „War of the Worlds”, dar Tom Cruise a jucat foarte bine și în multe filme de acțiune, mai cunoscute fiind cele din seria „Mission Impossible”.

Cel de-al doilea film din seria „Jack Reacher – Never go back” – continuă povestea eroului militar extrem cu o colecție impresionantă de decorații. Acest sequel este bazat pe romanul best-seller al lui Lee Child – „Never Go Back”. Sincer… nu am înțeles de ce filmul se cheamă „Să nu te întorci niciodată”…

Jack-Reacher-Never-Go-Back

Ca o fană Tom Cruise, nu pot decât să apreciez jocul lui actoricesc atât de… real, dar filmul în sine mi se pare mult prea simplu, nu are nimic memorabil. Este un film „ușor”, perfect de vizionat după o zi mai aglomerată la muncă. Povestea nu este deloc complicată, este destul ușor de anticipat, momentele de acțiune nu lipsesc, dar nici nu strălucesc. Chiar îmi pare un pic rău că scenariul nu i-a permis lui Tom Cruise să strălucească.

Și Cobie Smulders, partenera lui Tom Cruise în acest film, joacă foarte bine. Se vede că există o chimie între ei, ba mie chiar mi se pare că seamănă extrem de mult cu fosta soție a lui Tom Cruise – Katie Holmes.

aaaaaaa

Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei (Cobie Smulders). Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de faptul că are un copil pe care nu-l recunoaște. Cum nu s-au întâmplat aceste lucruri, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

Filmul ține destul de mult – 1 oră și 58 de minute și explică în detaliu toate momentele din film. Umorul nu lipsește, ba chiar apare destul de des.

maxresdefault

Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată este distribuit în România de Ro Image 2000 și este disponibil în cinematografe din acest weekend. Eu l-am văzut la IMAX, ceea ce vă recomand și vouă, deși filmul nu este 3D.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.