fbpx

Jawbone UP24 – Review

Jawbone UP24 – Review

29 nov. 2014 Altele

IMG_1220FF

Jawbone Up 24 este o brățară inteligentă de tip fitness tracker ce se conecteaza prin bluethoot la smartphone-ul tău. Nu contează modelul smartphone-ului, doar să fie iOS, Windows Phone sau Android ca să poți descarca aplicația specială pentru Jawbone UP24.

Învelișul din cauciuc ascunde un sistem inteligent de monitorizare a mișcării, denumit MotionX.

La un capăt, brățara are un buton cu ajutorul căruia o poți seta sau poți trece din modul zi în modul noapte. În celălalt capăt este portul jack de 2.5 mm ce se conectează la un cablu USB pentru a încarca brățara.

IMG_1225

Pe lângă numărul de pași făcuți sau caloriile arse, aplicația instalată pe telefon poate reține mesele adaugate de tine și îți poate calcula caloriile adăugate. Aplicația poate să calculeze cât ai dormit, de cate ori te-ai trezit pe durata somnului, în cât timp ai adormit și cât de mult ai dormit adânc. Interesant, nu?

Tot ce trebuie să faci este să ai mereu brățara la mână, chiar și când dormi. Dimineața o poți seta să te trezească, e un pic ciudat să te trezești că îți vibrează mâna dar te obișnuiești.

IMG_1209

Pe lânga toate astea, aplicatia îți trasmite și sfaturi personalizate în funcție de datele pe care le colectează.

La Orange Jawbone UP24 costă 99euro, la eMag costă 535,99 lei.

IMG_1230

Funcții speciale:

Monitorizarea alimentației – Primul pas în monitorizarea alimentației și a greutății este de a ști ce mănânci.

Monitorizarea activităților – Începând cu pașii pe care îi faci, continuând cu antrenamentele și caloriile arse, UP24 îți aduce cea mai completă evaluare a zilei tale.
Un somn mai odihnitor – UP24 îți monitorizează somnul și te îndeamnă să te culci la orele potrivite.
Insight Engine™ – În timp, aplicatia UP® va învăța care sunt obiceiurile tale zilnice și alimentare și îți va arăta cum acestea îți influențează viața.
Today I Will (Astăzi voi reuși) – Această funcție te ajută să ajungi mai repede la forma dorită, prin recomandarea unor obiective personalizate și ușor de realizat.
Smart Alarm® – Cu ajutorul acestei alarme îți începi fiecare zi cu forțe proaspete, deoarece te trezește în fiecare dimineață în momentul optim al ciclului tău de somn.
Bucură-te de reușite – Aplicația UP® înregistrează obiectivele îndeplinite și îți trimite încurajări pentru a le atinge și pe următoarele.
Formează echipe cu prietenii tăi – Adaugă-ți prietenii în aplicație și formează o echipă împreună cu aceștia, apoi vă puteți încuraja reciproc. În plus, nu trebuie să-ți faci griji deoarece brățara rezistă la umezeală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.