fbpx

Evenimentul de gaming Join The Republic se mută în Media Galaxy Park Lake

Evenimentul de gaming Join The Republic se mută în Media Galaxy Park Lake

9 dec. 2016 Gaming

ASUS Republic of Gamers continuă seria evenimentelor de gaming Join The Republic în Media Galaxy Park Lake București. Anul acesta chiar au avut foarte multe evenimente destinate comunității gamerilor din România, iar planurile pentru anul 2017 includ și mai multe orașe unde se vor desfășura astfel de concursuri.

IMG_2241

ASUS Republic of Gamers a dovedit de multe ori că este un susținător important al comunității de gaming din România. În 2016, ROG a atins două recorduri privind evenimentele de eSPORTs: cel mai lung turneu de gaming offline Join the Republic@AFI Palace Cotroceni și cel mai amplu turneu național acoperind 7 orașe mari (București, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Reșița).

În perioada 9-18 decembrie 2016, gamerii din capitală sunt așteptați în Media Galaxy Park Lake București (etajul -2) să testeze cele mai tari sisteme ROG și să participe la turneele de CS:GO și Hearthstone.

Organizat împreună cu Media Galaxy, noul eveniment ASUS ROG promite adrenalină, premii ROG super atractive în cadrul competițiilor și multe alte surprize la tombolele din weekenduri. Cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu rucsacuri ROG Shuttle, mouși ROG Buzzard GX860 și baterii externe ASUS ZenPower. Regulamentele, formularele de înscriere și desfășurătoarele turneelor sunt disponibile pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers România, cât și pe paginile evenimentelor: https://www.facebook.com/events/1757107547945865/ și https://www.facebook.com/events/266050093797721/.

IMG_2229

Pe parcursul anului, peste 2.179 de jucători s-au întrecut în competițiile ASUS ROG, jucând CS:GO, Overwatch, Hearthstone, Dota sau Rocket League. ASUS a acordat premii în valoare de peste 24.000 USD. Participanții la evenimentele Republic Of Gamers au jucat în total peste 63 de zile, adică mai mult de două luni calendaristice. Evenimentele ASUS ROG au atras anul acesta peste 131.000 de participanți și s-au bucurat de un reach online de peste 5,2 milioane. În acest context, numărul cetățenilor Republic of Gamers în Social Media a depășit valoarea de 58.000.

ASUS va continua seria evenimentelor de gaming, noi orașe urmând să fie adăugate pe harta turneului național Join The Republic în 2017. Vor fi selectate cele mai bune echipe de CS:GO din țară în vederea unei competiții naționale marca ROG. Iar la final, o echipă de gaming o să fie selectată pentru o sponsorizare pe timp de un an de zile.

IMG_2226

Totodată, Republic of Gamers și-a consolidat statutul de cel mai dorit brand de gaming din România și cel mai divers portofoliu de produse pentru sportul electronic. Vânzările ROG pe plan local s-au bucurat de o creștere substanțială. În 2016, ASUS a vândut peste 38500 de device-uri de gaming, cu peste 45% mai multe față de anul 2015 (26500 de unități). Trei din patru device-uri de gaming comercializate în România poartă emblema ASUS.

IMG_2218

2017 va debuta cu disponibilitatea pe piață a celor mai noi laptopuri ASUS Republic of Gamers dotate cu noile plăci video din seria GeForce GTX 10 cu arhitectură NVIDIA Pascal. Un exemplu e ROG GL553.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.