fbpx

King’s Quest – A Knight to Remember

King’s Quest – A Knight to Remember

2 aug. 2015 Jocuri

King’s Quest este un joc lansat acum peste 30 de ani de compania americană Sierra Entertaiment și produs de The Odd Gentlemen.

KQ_Ch1Logo

Jocul prezintă cronicile familiei regale Kingdom of Daventry, numeroasele aventuri pe care familia le-a avut în decursul anilor dar și tărâmurile fantastice pe care le-au descoperit.

Primul capitol al acestei călătorii, King’s Quest: A Knight to Remember, ni-l prezintă pe tânărul Graham în Daventry, proaspăt acceptat într-un concurs pentru a căștiga dreptul de a fi numit cavaler la curtea regelui Eduard.

 

King's Quest_E3_Screenshot 6

Majoritatea questurilor sunt rezolvate cu ajutorul obiectelor întâlnite pe drum și salvate în inventory, sloganul acestui joc chiar fiind „Take anything that isn’t nailed down”.

Pe 28 iulie King’s Quest și-a marcat revenirea glorioasă într-o colecție de 5 capitole și cu un epilog bonus. Cei care achiziționează separat primul capitol pot apoi cumpăra Season Pass-ul care garantează toate celelalte patru capitole, fără să includă însă și epilogul bonus. Dezvoltat de către The Odd Gentlemen, un studio independent cu un talent deosebit în a modela povești, personaje și lumi fantastice, noul King’s Quest reînsuflețește vraja care i-a ademenit pe fanii acestei serii timp de treizeci de ani. Pe măsură ce bătrânul rege Graham își deapănă amintirile pline de peripeții eroice alături de nepoata sa, Gwendolyn, jucătorii vor avea ocazia să retrăiască puzzle-urile, să reviziteze locurile și să se întâlnească cu personajele nemuritoare ale poveștii incredibile care li se așterne în față.

King's Quest_E3_Screenshot 2

O saga extraordinară trece de la o generaţie la alta, King’s Quest se desfăşoară precum capitolele dintr-o carte. Pe măsură ce King Graham îşi aminteşte momentele de turnură din trecutul său eroic pentru a o ghida pe Gwendolyn în aventurile ei din prezent, acţiunile jucătorilor vor aduce consecinţe care vor sfida trecerea timpului pentru a influenţa călătoriile ambelor personaje.

Jocul este disponibil pentru PC via Steam, dar și pentru Xbox One și Xbox 360 via Xbox Games Store și  pentru PlayStation 4 și PlayStation 3 via PlayStation Store.

King's Quest_E3_Screenshot 3

Cel de-al doilea capitol din King’s Quest se va lansa de asemenea anul acesta.

Comentarii

  1. De ce nu incerci sa faci o serie de gaming , iti pot pune la dipozitie o gama mare de jocuri de pe steam-ul meu daca doresti… chiar imi doresc sa vad cat mai multe gameplay-uri din partea ta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.