fbpx

Kit-ul perfect pentru Samsung Galaxy Note 5

Kit-ul perfect pentru Samsung Galaxy Note 5

25 dec. 2015 Altele

Pentru că smartphone-ul Galaxy Note 5 nu este distribuit oficial în România, cu greu găsești accesoriile potrivite pentru el.

Noroc cu cei de la GSMnet.ro, la ei nu am găsit doar o husă pentru Note 5 de tip flipcover, dar am găsit și un selfie-stick suficient de mare și de solid pentru a ține în siguranță Note 5-ul de 5,7 inci și un cutter pentru a transforma cartela mini-SIM sau micro-SIM în una Nano-SIM pentru Note 5.

IMG_4730

Husa Flip se cheamă Wear It și este de la Remax. Este de tip Super Slim, rezistentă la șocuri și cu ecran de vizualizare pentru pagina de home a telefonului. Este specială pentru Samsung Galaxy Note 5 așa că se așează perfect și îl ține foarte bine. Se montează ușor, dar când vrei să o scoți nu e chiar atât de ușor, ceea ce e bine.

Husa este realizată din piele artificială pe care nu rămân amprente. Protejează integral telefonul dar totuși oferă acces facil la porturi și butoane. Geamul este doar pentru a vedea datele de pe ecran, husa nu interacționează cu telefonul așa cum fac cele originale de la Samsung cu S-View.

IMG_4742

Note 5 este un telefon pretențios și scump, nu vă recomand să-l folosiți fără husă, și de preferat și cu folie de protecție pe ecran. Să schimbi display-ul în cazul în care îl spargi, chiar dacă spargi doar geamul, costă peste 1.200lei și trebuie să comanzi piesele din străinătate. Decât să dai atâția bani pentru a-l repara, mai bine îți cumperi o husă ca aceasta la doar 44lei. Pe site-ul GSMnet.ro puteți găsi mai multe modele de huse pentru Galaxy Note 5, cu prețuri începând de la 9lei.

IMG_4744

Tot de la Remax este și selfie-stick-ul ales de mine. Mie mi-a plăcut tare mult de el, cred că el cel mai bun selfie-stick pe care l-am folosit până acum. Pentru că Note 5 nu este un smartphone tocmai mic, este necesar un selfie-stick care să poate ține device-uri de 5,7 inci în deplină siguranță. Cu o greutate maximă de susținere de până la 500g și cu posibilitatea de a atașa device-uri de până la 6inci, Selfie-stick-ul RP-P2 se poate conecta prin bluetooth la orice smartphone cu android sau iOS. Chiar poți downloada și aplicația lui dedicată – BT Shutter – pentru a-l folosi și mai ușor.

Selfie-stick-ul are o lungime de 23,5 cm când este strâns, și poate ajunge până la 90cm când este extins. Este realizat din oțel inoxidabil format din șapte secțiuni și are o greutate de 160grame. Bateria internă este de 80mAh și se încarcă complet în o oră pentru o utilizare de peste 5 ore.

IMG_4709

Pe el sunt 4 butoane – declanșatorul, butoanele de zoom și butonul de on/off. Face poze imediat, nu vei pierde vreun moment important, zoom-ul în schimb se mișcă ceva mai greu. Mânerul oferă o susținere perfectă și sigură cu un grip foarte bun. În partea de jos este portul micro-USB de încărcare și un port pentru a-l atașa pe un trepied.

Partea de montare a telefonului este foarte ușor de ajustat și are protecții speciale pentru a nu zgăria smartphone-ul când îl montezi.

În cutie vei primi și cablul de încărcare micro-USB, instrucțiuni de utilizare, certificat de garanție și o husă specială pentru el. Prețul lui este de 59lei pe site-ul GSMNet.ro

Cel de-al treilea accesoriu pe care vi-l recomand când vă cumpărați un Galaxy Note 5, sau chiar orice alt smartphone ce folosește cartela SIM de tip Nano, este cutter-ul Goobay. La doar 21 de lei, cutter-ul Nano-SIM de la Goobay este unul din cele mai ieftine pe care le-am văzut și unul din cele mai ușoare de folosit.

IMG_4721

Îți recomand ca mai întâi să ai o cartela Nano-SIM după care să îți dai seama cum să pui cartela ta SIM sau să te uiți cu atenție la acest video. Apoi nu trebuie decât să apeși cu putere. În doar o secundă vei avea atât o cartela Nano-SIM, cât și un adaptor pentru Mini-SIM pentru că partea care rămâne se potrivește la fix pe noua cartelă Nano-SIM, așa că poți folosi cartela și la un telefon mai vechi, dar și la Galaxy Note 5.

Cutter-ul este din metal și are doar 138 de grame.

Acesta a fost kit-ul de accesorii pe care vi-l recomand să-l cumpărați atunci când vă achiziționați un Samsung Galaxy Note 5, și nu numai.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.