fbpx

Krüger&Matz lansează tableta Eagle975 cu procesorul Intel Atom

Krüger&Matz lansează tableta Eagle975 cu procesorul Intel Atom

7 mai 2015 Tablete

Brandul polonez de IT&C, Krüger&Matz, lansează o nouă tabletă din seria EAGLE – Eagle 975. Cei de la Krüger&Matz pe mine m-au cucerit cu perechea de căști audio KM 660, pe care o folosesc zilnic, dar și cu smartwatch-ul Classic ce costă doar 400 de lei și oferă performanțe de top. Să sperăm că și produsele viitoare vor avea aceeași calitate la un preț accesibil.

EAGLE975 (6)

EAGLE 975 este o tabletă echipată cu procesor eficient Quad-core Intel® Atom™ Z3736F cu frecvență de ceas de 2.16 GHz și Intel HD Graphics. Produsul de ultimă generație își va surprinde utilizatorii, nu doar prin eficiența sa, cât și prin calitatea excelentă a imaginii. Ecranul QXGA cu o rezoluție de 2048×1536 pixeli face ca simpla operare pe tabletă să fie o adevărată experiență.

Cu noua EAGLE975, utilizatorul se poate bucura de o operare fluentă și eficientă datorită memoriei de 2 GB RAM, dar și memoriei interne de 16 GB, care poate fi extinsă cu 32 GB prin folosirea unui card de memorie, sistemul de operare fiind Android 4.4 KitKat.

EAGLE975 (4)

Iubitorii jocurilor video se vor putea bucura de culorile intense și de claritatea ridicată a imaginii, acestea fiind garantate de ecranul QXGA cu o rezoluție de 2048×1536 pixeli. Matricea IPS asigură că această impresie nu se va schimba nici dacă tableta va fi folosită într-o zi însorită.

De asemenea, tableta este echipată și cu un SIM card. Acesta le permite utilizatorilor navigarea pe internet fără conectarea la modemuri adiționale externe.

EAGLE975 (5)

În plus, camera încorporată de 2Mpx, le permite oricând să vorbească cu prietenii pe aplicațiile de tip video-chat, datorită imaginii foarte clare și naturale. Vizionarea unui film sau jocurile video se pot transforma într-o adevărată experiență, dacă utilizatorul folosește cablul miniHDMI pentru a conecta tableta la un TV cu ecran mare. Bluetooth 4.0 permite conectarea la dispozitive externe și de transfer de date de mare viteză. Nu în ultimul rând, EAGLE975 are încorporat un GPS, astfel încât utilizatorul să găsească imediat locația dorită.

EAGLE975 (3)

EAGLE975 impresionează nu doar prin mecanismul de funcționare de înaltă calitate, ci și prin aspectul tabletei. Este mai subțire și mai compact decât ceea ce există pe piața de profil la momentul actual, având un ecran la fel de performant ca al dispozitivelor de același tip, dar mai scumpe. Carcasa albă din aluminiu evidențiază stilul elegant al tabletei. Bateriei are o capacitate de 8000 mAh și poate asigura multe ore de muncă neîntreruptă.

Prețul de vânzare pe site-ul oficial este de 899lei. Produsele companiei sunt disponibile online în propriul magazin digital, în ofertele Cora şi Selgros, dar și în magazinele online CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

hjg

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.