fbpx

Kung Fu Panda 3 – Un film cu mulți ursuleți Panda

Kung Fu Panda 3 – Un film cu mulți ursuleți Panda

14 mart. 2016 Filme

Eu ador ursuleții panda și nu mă feresc să spun asta la toată lumea. Poate nu sunt cea mai potrivită persoană să scriu o scurtă recenzie pentru un film cu panda, mai ales că eu sunt încântată și dacă doar văd o imagine cu un panda.

În filmele anterioare, Kung Fu Panda și Kung Fu Panda 2, Po era singurul panda din Valea Liniștită, dar de data asta Po nu doar că întâlnește mulți alți ursuleți panda, dar își cunoaște și tatăl biologic.

kung-fu-panda-3-596432l-1600x1200-n-239fc621

Filmul seamănă destul de mult cu primele două, Po iar este nevoit să își depășească condiția, să descopere cum poate deveni un profesor pentru ceilalți și cum să-și folosescă Chi-ul pentru a deveni Dragonul Războinic.

Grafica filmul parcă a avut un buget mai mic anul ăsta, iar producătorii au încercat să facă desenul să semene mai mult cum filmele chinezești în care dublarea vocii era mereu în urmă. Și dacă tot vorbim de dublare, Kung Fu Panda este în cinematografe doar în varianta dublată, nu și cea subtitrată. Chiar îmi pare rău că nu am auzit vocea lui Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu, Jean-Claude Van Damme sau Angelina Jolie și copii ei (Pax Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt,Shiloh Jolie-Pitt), actorii implicați în film fiind unul din punctele importante de atracție. În schimb, îi auzim pe Şerban Pavlu (Po), Valentin Teodosiu (Kai), Vlad Rădescu (Li), Cătălin Măruță (gâscan), Eugen Cristea (maimuța), Andra (gâsca), și mulți alții.

Vă recomand să mergeți la film seara, atunci când nu sunt așa mulți copii în sală, altfel va trebui să suportați și „încântarea” lor de a vedea un panda care știe mișcări Kung Fu, încântare aproape la fel de gălăgioasă ca a mea.

Filmul este adresat mai mult copiilor, nu este atât de profund ca filmele Disney, dar poate fi vizionat cu mare plăcere și de către adulți.

kung-fu-panda-3-866313l

Replici care mi-au plăcut:

„Shifu: If you only do what you can do, you’ll never be better than what you are.

Po: But I like who I am!

Shifu: You don’t even know who you are!”

„Mantis: You’re seriously afraid? Even Master Chicken’s going in, and he’s a *chicken*!”

„Po: Justice is about to be served!

We’ll have two Justice platters, please.”

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.