fbpx

La cartela Orange PrePay poți reporta traficul de date nefolosit

La cartela Orange PrePay poți reporta traficul de date nefolosit

7 apr. 2016 Altele, Oferte

Orange schimbă ofertele PrePay cu patru opțiuni cu mai mult trafic de internet inclus. Ofertele or să fie cu siguranță apreciate de clienți, mai ales că acum toți vor mai mult trafic pe internet, iar aplicațiile consumă și ele din ce în ce mai mult trafic – De exemplu: noua opțiune Facebook Live de streaming video, ce sigur o să fie extrem de folosită, consumă foarte mult trafic.

O altă veste bună este reportarea resursele de date neconsumate într-o lună, pentru a fi utilizate în luna următoare.

Orange PrePay  2016

 

Clienții PrePay au la dispoziție o ofertă simplificată cu patru opțiuni cu minute de 5, 6, 8 și 10 euro care au corespondent în date, putând alege oricând ce resurse doresc să utilizeze. În plus, odată cu introducerea noului portofoliu de oferte, clienții Orange PrePay au posibilitatea de a reporta resursele de date neconsumate într-o lună, pentru a fi utilizate în luna următoare. Reportarea se poate realiza prin activarea unei opțiuni direct de către utilizatori, fără acțiuni suplimentare sau costuri adiționale.

Activarea opțiunii se poate face prin Self Care -*100#, prin Contul meu Orange, SMS, prin apel către numărul dedicat sau Online, accesând – orange.ro/prepay. Schimbarea unei opțiuni de voce cu una de internet se face prin SMS la 321 cu textul specific opțiunii alese. Utilizatorii care aleg să activeze o opțiune online vor primi trafic dublu de internet.

În contextul actual, în care alegerea unei opțiuni necesită mai mult timp decât activarea ei, am dezvoltat o ofertă simplă care să răspundă cerințelor clienților noștri, lansând astfel noul portofoliu. Și pentru că utilizatorii cartelelor PrePay își doresc din ce în ce mai mult trafic de Internet, le oferim posibilitatea de a-și reporta resursele de date neconsumate. Aceste inovații în portofoliul PrePay au fost dezvoltate plecând de la nevoile clienților noștri, iar aceștia au ca prioritate conectivitatea.” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager, Orange România.

Pentru opțiunile PrePay de 5, 6, 8 și 10 euro, traficul de date a fost dublat, iar opțiunea de 5 euro oferă, începând din această lună, de două ori mai multe minute naționale.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.