fbpx

LANParty v.15 codename „Return of the Nation”

LANParty v.15 codename „Return of the Nation”

12 apr. 2016 Evenimente, Jocuri

„Națiunea albastră” revine cu un nou eveniment marca LANParty – LANParty v.15 codename „Return of the Nation”, pe 23 aprilie, ora 10:00, în Rectoratul UPB.

LAN PARTY

Înscrierile pentru cele 5 jocuri oficiale au început deja pe site-ul www.lanparty.lse.org.ro. La LANParty by LSE nu contează dacă ești sau nu student, dacă ești amator sau profesionist, dacă ești sau nu din București – aici e locul în care PASIUNEA primează. Singurul criteriu de „admitere” e o vârstă minimă de 14 ani.

Poți alege dintre DotA(5v5), LoL (5v5), CS:GO (5v5), HEARTHSTONE, FIFA 16, iar dacă îți cauți echipă sau dacă ai o echipă incompletă, Liga Studenților Electroniști te îndeamnă să folosești hashtagul #LFPLANLSE (Looking For People LAN LSE), oriunde ai posta anunțul tău cu privire la căutare de coechipieri, astfel încât să vă găsiți mai ușor. Pe lângă asta, dacă folosești acest hashtag, intri automat în cursa pentru un premiu special din partea noastră, premiu ce te va aștepta direct la eveniment. Grăbește-te! Înscrierile la toate jocurile de mai sus se încheie pe 13 aprilie, ora 23:59.

La LANParty v.15 codename „Return of the Nation” nu sunt doar jocuri de tip BYOC (Bring your own computer), ci vei putea vedea în ziua evenimentului o mulțime de standuri care au pregătit momente și jocuri speciale, direct pe pc-urile/device-urile lor, competiții cu înscrieri pe loc pe care le vom anunța curând. Tu doar trebuie să fii acolo și să profiți de activitățile oferite de partenerii noștri. Intrarea este GRATUITĂ, ca în fiecare din cei 7 ani.

Ne vedem la #LANPartyv15LSE #ReturnoftheNation!

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.