fbpx

LANParty v14 „Revenge of the Fallen”

LANParty v14 „Revenge of the Fallen”

17 sept. 2015 Altele, Evenimente, Jocuri

Cred că v-ați dat seama deja că sunt pasionată de gaming, deși recunosc că nu joc chiar atât de bine (la shootere chiar mă mișc greu de tot). Dar unde este un Lan Party, hop și eu! Așa că nu puteam rata cea de-a 14-a ediție LANParty by Liga Studenților Electroniști – „Revenge of the Fallen”. O ediție ce promite să fie mai mare, mai bună și mai competitivă decât cele de până acum.

9

LANParty by Liga Studenților Electroniști înseamnă: 7 ani, 13 ediții, peste 500 de voluntari implicați, peste 3200 de jucători participanți, peste 5300 de vizitatori, peste 10000 de ore de pregătire pentru ca în 24 de ore cei mai buni să-și arate măiestria în jocuri video nemuritoare precum DoTA2 (5v5), LoL (5v5), CS (5v5), FIFA 15(1v1), Hearthstone (1v1), în turnee de MK (1v1), F1(1v1) sau HotS (5v5) special organizate de partenerii noștri, dar și într-o competiție de Cosplay care trimite câștigătorul direct în finala de Cosplay de la DreamHack România!

17

Ediția de toamnă LANParty v14 codename „Revenge of the Fallen” va avea loc pe 14 noiembrie, începând cu ora 10.00, tot în Rectoratul UPB, însă cu noi premii, noi standuri și noi activități.

Participarea este gratuită și nu există limită de vârstă pentru a te înscrie. Deși este un eveniment organizat de către studenți, orice pasionat de gaming se poate înscrie accesând site-ul evenimentului.

Pe mine m-au convins. Ne vedem acolo!

5

Mai multe detalii pe pagina de facebook LSE.

LANParty este un eveniment organizat de Liga Studenților Electroniști împreună cu LAB501 și sponsorizat de PCGarage.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.