fbpx

Lansare Allview X2 Soul Xtreme

Lansare Allview X2 Soul Xtreme

25 aug. 2015 Lansari, Smartphone-uri

Allview, a lansat astăzi smartphone-ul Dual- SIM X2 Soul Xtreme, exclusiv ȋn oferta Telekom Romania.

În cadrul evenimentului din 25 august, am avut parte de demonstrații live pentru a descoperii funcţionalităţile speciale care poziţionează device-ul ȋn topul celor mai performante smartphone-uri disponibile pe piaţa autohtonă.

Allview_X2 Xtreme_lansare_Telekom

Video:

Dintre funcţionalităţile prezentate se remarcă:

– sistemul de deblocare pe baza amprentei digitale, prin care poţi cripta foldere pentru a le ascunde de alți utilizatori ai smartphone-ului,

IMG_8580

– gesturi simple cu ajutorul cărora poţi accesa mult mai facil fişierele sau aplicaţiile preferate, presetate ȋn funcţie de preferinţele personale;

– camera principală de 24 MP cu care prin intermediul unui algoritm special obţii fotografii de o calitate extraordinară de pȃnă la 120 MP şi cu care poţi realiza filmări 4K;

– tehnologia NFC prin intermediul căreia utilizatorii se pot conecta wireless la diferite dispozitive;

IMG_8578

X2 Soul Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor de ultimă generaţie, Helio X10, un Octa Core 64-biți tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0™ şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop. Procesorul este susţinut de soluţia grafică PowerVR G6200 ce are o frecvenţă de lucru de 700MHz.

Device-ul are și 3GB memorie RAM şi 64GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă, prin adăugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce mă bucură foarte tare pentru că eu una am mare nevoie de slat microSD la un smartphone.

IMG_8524

Device-ul se remarcă prin camerele foto de 24MP cu Super Zoom și posibilitatea de a fotografia la 120MP cu ajutorul unui soft integrat. Camera foto principală dispune și de flash dual led pentru poze cu o lumină mult mai naturală. Camera foto secundară are 8MP și dispune de câteva funcții pentru selfiuri reușite. Camera poate fi accesată acum mult mai comod, deoarece device-ul dispune de un buton dedicat camerei ce deschide aplicația de cameră chiar și când ecranul telefonului este închis. Dar la fel de ușor aplicația poate fi deschisă și cu ajutorul gesturilor pe ecranul închis, dar nu numai aplicația de cameră poate fi deschisă astfel.

IMG_8567

X2 Soul Xtreme dispune și de sistemul de sunet DTS cu amplificator NXP şi difuzoare stereo. Acest sistem, împreună cu procesorul și soluția grafică PowerVRG6200, fac ca X2 Soul Xtreme să fie un smartphone perfect pentru cei pasionați de muzică, filme și mai ales jocuri.

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care garantează pȃnă la 20 ore de funcţionare continuă şi 350 ore ȋn stand-by.

IMG_8589

“X2 Soul Xtreme este un telefon extrem de performant din punct de vedere hardware şi extrem de ofertant din punct de vedere software, acesta ȋnglobează inovaţii adaptate cerinţelor pieţei. Sufletul noului device ȋl reprezintă ȋnsuşi succesul cu care am reusit să ȋmbinăm cele două părţi. Xtreme ȋnseamnă ultima generaţie de procesor, camere extraordinare cu aplicaţii şi funcţii care trezesc spiritul creativ ȋn oricine, sunet excelent, grafică şi display care vor purta utilizatorul ȋntr-o lume fascinantă şi posibilităţi multiple de a rămȃne ȋn permanenţă conectat. Xtreme reprezintă un vis devenit realitate, acesta merge dincolo de specificaţii şi oferă o experienţă completă utilizatorilor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.  

IMG_8569

“Telekom sprijină dezvoltarea locală a tehnologiilor inteligente, ȋntrucȃt acest sector contribuie ȋn mod semnificativ la o economie mai competitivă. Parteneriatul nostru cu Allview a ȋnceput ȋn 2008, atunci cȃnd compania a lansat primele telefoane dual SIM. La Telekom, performanţa superioară a noului X2 Soul Xtreme vine cu o ofertă ȋn exclusivitate, foarte avantajoasă. Astfel, punem la dispoziţie clienţilor noştri un raport calitate – preţ excelent”, a declarat Tudor Dimitrovski, Director de Comunicare şi Strategie de Brand, Telekom Romania.

Noul X2 Soul Xtreme va fi disponibil la precomandă, ȋncepȃnd de azi, ȋn exclusivitate pe www.telekom.ro la preţul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmând să fie livrat ȋncepȃnd cu data de 10 septembrie. Fără abonament, preţul terminalului este de 2.199 de lei.

IMG_8502

Comentarii

  1. Pentru un asa telefon , bateria mi se pare foarte mica , imi place ca au pus senzorul de amprenta pe spate ca sa nu copieze exact 6 plus… Allview chiar vrea sa distruga piata telefoanelor cu asa specificatii.

  2. Da, Allview ca de obicei promite specificații bune, cameră, baterie, etc. Însă calitatea este inferioară unui telefon din gamă Samsung, Apple, LG..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.