fbpx

Lansare Galaxy S6 Edge Plus și Note 5

Lansare Galaxy S6 Edge Plus și Note 5

13 aug. 2015 Altele

Samsung a prezentat azi cele mai noi device-uri produse: Galaxy S6 Edge Plus și Note 5, dar și sistemul de plăți Samsung Pay. Device-uri au fost vehiculate de luni de zile, iar azi în sfârșit am aflat toate detaliile.

Galaxy S6 Edge Plus deja se poate comanda de la Quickmobile la prețul de 3.700 lei pentru varianta de 32 de GB – link.

Iar Galaxy Note 5, deși nu o să ajungă în magazinele din Europa în mod oficial, se poate comanda tot de la Quickmobile la prețul de 3.900 lei pentru varianta de 32 GB – link.

Ambele device-uri sunt disponibile în stoc în acest moment.

ut86

Evenimentul nu a fost unul special, a părut mult mai… „sărac” față de evenimentele de lansare de până acum, și nu doar în informații.

Se pare că Samsung a ascultat cererea clienților pentru ecrane mai mari, pe cea pentru baterii care să țină telefonul mai mult nu au auzit-o.

Note 5:

– Galaxy Note 5 nu are ecranul curbat, ci are spatele curbat.

rtur

– Pe Note 5 poți scrie notițe chiar și cu ecranul închis. Iar funcția Air Command a fost și ea îmbunătățită

ryey

– Pentru Note 5 poți cumpăra o husă specială care se transformă într-o tastatură fizică pentru a tasta mult mai ușor.

rdtyr

Galaxy S6 Edge Plus:

Deși ecranul de 5,7 inci de la Galaxy S6 Edge Plus este mai mare decât cel de la Galaxy S6 Edge, față de alte modele cu un ecran asemănător – Galaxy S6 Plus chiar este un smartphone mai mic ca dimensiuni.

ytse

A fost adăugată și o nouă culoare la gama S6 Edge Plus – Silver Titanium.

Ecranul curbat de la Galaxy S6 Edge Plus are în sfârșit o utilitate mai mare, acum poți selecta aplicațiile preferate chiar de pe ecranul curbat, ele fiind denumite Edge Apps.

grga

Ambele device-uri vin cu 4GB de memorie RAM (niciun alt device de la Samsung nu are 4GB de memorie RAM), filmează 4K și au stabilizator de imagine pentru filmări. Și tot ambele device-uri nu au slot pentru cardul microSD, din păcate.

Fast Charging și Fast Wireless Charging, ce încarcă smartphone-ul de la 0% la 100% în doar două ore. Dar nu doar atât, Samsung promite că va aduce încărcarea wireless peste tot alături de parteneri.

ydr

SideSync va suporta atât Windows, cât și device-urile Mac

Samsung a încheiat un parteneriat cu Youtube pentru a adăga pe aceste device-uri funcția Live Broadcast, ce transmite imediat ceea ce filmezi (în 4K chiar) pe youtube.trdu

Device-urile vor fi disponibile în magazine începând cu data de 21 august.

La sfârșit cei de la Samsung au prezentat și câteva imagini cu un nou smartwatch rotund ce va fi lansat la IFA Berlin în toamnă.

gear_s2_1

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.