fbpx

Navitel a anunțat intrarea pe piața din România

Navitel a anunțat intrarea pe piața din România

28 apr. 2018 Lansari

MGT Educaţional, companie ce distribuie mai multe produse interesante în România, anunţă parteneriatul cu NAVITEL.

Navitel este o firmă înființată în anul 2006 și s-a specializat în dezvoltarea și producția software-ului de navigație prin satelit și cartografie, oferind în momentul de faţă hărţi pentru 84 de ţări, precum şi dispozitive de navigaţie, echipamente DVR şi tablete.

IMG_8247

Filozofia de bază a companiei este de a avea o relaţie apropiată cu utilizatorii şi nu cu companiile și să ofere suport cât mai bun și service cât mai user-friendly pentru a crea încredere. Accentul în timpul prezentării a fost pus pe faptul că toate produsele sunt dotate cu software propriu, iar utilizatorul, după ce cumpără un produs hardware Navitel, beneficiază pe viață de update-uri pentru software-ul de pe acest produs. De asemenea, primordială este și calitatea produselor, având un retur foarte redus comparativ cu alte produse ale competiției (2%). Asistența software și service-ul sunt asigurate de o firmă românească – JustIT. Iar device-ul are o problemă hardware, el o să fie înlocuit rapid, nu reparat.

În cadrul evenimentului de presă la care am participat, NAVITEL a dezvăluit oferta pentru piaţa din România – sisteme de navigaţie, atât software (pentru mobile) cât şi produse stand alone, dispozitive DVR, tablete, precum şi un nou produs 2 în 1 ce combină funcţionalităţile sistemului DVR cu cel de navigaţie., precum şi planurile viitoare pentru regiunea noastră. 2018-04-26 18.46.44

Tot la eveniment am putut observa și mașina cu care s-au plimbat pe drumurile patriei, mașină folosită pentru a cartografia cât mai precis fiecare drum. A fost interesant să văd ce setup minimalist era instalat pentru a face posibilă această cartografiere.

Sunt foarte curioasă cum poate un astfel de software să țină pasul cu giganții din domeniu, anume Google Maps și ale lui variații integrate în Waze sau alte aplicații populare, care oferă inclusiv detalii despre trafic Real-Time. Pentru orașe foarte aglomerate nu știu cum ar funcționa, dar pentru plecări în afară sunt de luat în considerare astfel de device-uri, deoarece aplicații precum Google Maps depind foarte mult de conexiunea la internet și de telefonul tău.

Hărţile Navitel beneficiează de update gratuit pe viață, cu o frecvenţă de cel puţin 4 ori pe an, oferind utilizatorului informaţii detaliate despre peste 5.000.000 puncte de interes, precum restaurante, farmacii, hoteluri, bănci, benzinării, magazine şi atracții turistice.

IMG_8267

Câteva produse din oferta Navitel:

NAVITEL MR250

Acest dispozitiv face parte din categoria DVR, însă este unul puţin mai special, datorită formei sale. Astfel, putem spune că MR250 este o oglindă retrovizoare de tip “smart”, echipată cu capabilităţi de înregistrare video şi un afişaj IPS de 5”. Are în dotare două camere, una frontală ce oferă un unghi de vizualizare de 160° şi una retrovizoare ce poate acoperi un maxim de 85°. Poate înregistra în format FullHD la 30fps folosind ca şi compresie formatul MOV, deţine un senzor de detecţie a mişcării ce funcţionează chiar şi atunci când maşina este parcată, şi are în dotare un senzor G care se activează atunci când are loc un accident, salvând automat înregistrarea acestuia.

navitel2

NAVITEL R600

Dispozitivul vine echipat cu un senzor Sony Exmor R CMOS precum şi o sticlă optică de cea mai bună calitate. Oferă avantajul unui unghi de vizualizare panoramic, la 170 ° şi poate realiza captură video la rezoluţie FullHD. Regăsim şi aici un senzor G, precum şi opţiunea de a monta un card microSD de până la 256GB.

navitel3

NAVITEL RE900

Navitel RE900 Oferă atât funcţionalităţi DVR, cât şi pe cele ale unui sistem de navigaţie şi vine dotat cu cele mai noi tehnologii şi opţiuni NAVITEL, cum ar fi modul 3G, FM, Wi-Fi şi Bluetooth 4.0.

Echipamentul rulează pe Android 4.4.2 KitKat şi oferă un ecran tactil de 5”, procesor Quad Core tactat la 1300MHz, o memorie internă de 16GB, opţiunea de extindere a spaţiului de stocare cu până la 64 GB(card microSD), înregistrare FullHD şi un unghi larg de vizualizare la 140°.

Pentru navigația offline, dispozitivul dispune de hărți preinstalate pentru 43 de țări europene, Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina. De asemenea, hărțile includ cele mai recente informații despre rețeaua rutieră, baza de date SPEEDCAM, precum și un număr mare de puncte de interes.

 navitel4

NAVITEL T700 3G

Pe lângă un suport hardware performant, capabil să susţină uşor task-urile de navigare, noul echipament este dotat cu un ecran IPS de 7”, modul 3G(Dual SIM), Wi-Fi şi Bluetooth și se poate folosi ca o tabletă normală.

Software-ul preinstalat oferă funcții de navigare avansate, precum indicaţii vocale precise, alerte SPEEDCAM, mai multe tipuri de căutare, precum și rute demo. NAVITEL T700 3G este livrat cu hărți preîncărcate din 47 de țări, fiecare hartă incluzând infrastructura rezidențială și industrială, opţiune de căutare a adreselor și rețea rutieră detaliată cu indicaţii despre direcția traficului, intersecții, sensuri giratorii și alte informații relevante.

Navitel5

Totă gama de produse NAVITEL este disponibilă în România prin partenerii MGT Educaţional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.