fbpx

Lansarea LG G4 în România

Lansarea LG G4 în România

31 mai 2015 Lansari, Smartphone-uri

Joia asta a avut loc evenimentul de lansare LG G4 în România, eveniment ce s-a desfășurat simulat în mai multe țări din Europa.

IMG_5715

Am realizat și un scurt material video cu imagini de la lansare, o să revin cu un review detaliat când voi primi telefonul în teste

Dacă cumperi un LG G4 până la data de 31 august primești un voucher de cumpărături în valoare de 500lei de la Musette.

IMG_5837

LG G4 este disponibil în oferta eMag, află aici prețul.

LG G4 va fi disponibil în România în șase nuanțe de culoare, trei pentru versiunea cu piele (pe negru, roșu și maro) și trei pentru cea din plastic (auriu, argintiu și alb). Iar dacă cumperi varianta cu piele, vei primi în plus și carcasa aurie din plastic. Poți cumpăra și carcase Quick Circle pe diferite culori mai neobișnuite.

IMG_5742

Procesul de transformare a pielii într-un capabilă să fie utilizată pe un smartphone durează 12 săptămâni, timp în care pielea este tratată, subțiată, vopsită și trece și multe altele tehnici care îi conferă o rezisteță sporită.

Modelul pe negru mi s-a părut că avea pielea mult mai rezistentă și cu un pattern diferit față de celelalte două modele. Senzația când ții în mână modelul cu spate din piele este una deosebită. În plus, nu rămân amprente pe suprafața din piele.

IMG_5707

LG G4 este puțin mai mare față de modelul de anul trecut, puțin mai curbat și mai puțin rotunjit decât a fost G3. Curbura ecranului nu este deranjantă, ea chiar ajută la creșterea rezistenței ecranului protejat cu Gorrila Glass. LG denumește acest ecran”Slim Arc” și susține că oferă o protecție sporită ecranului cu 20% mai față de un telefon plat.

Butoanele sunt poziționate tot pe spate, sub cameră, dar sigur v-ați obișnuit deja cu această așezare de la celelalte modele mai noi de la  LG.

LG G4 are un ecran IPS LCD Quantum de 5,5 inci la rezoluție QuadHD. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, hexacore adică: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. În funcție de nevoie, telefonul schimbă automat între ele și îți asigură atât o performanță bună, cât și autonomie. În plus, LG G4 folosește și un procesor grafic pentru momentele în care imaginea de pe ecran e statică.

IMG_5720

LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare ce poate crește cu ajutorul unui card microSD de până la 128GB. De asemenea, un alt aspect pozitiv este că ai acces la bateria de 3.000 mAh.

Telefonul se încarcă wireless, cu carcasa potrivită (care poate costa între 150 și 200lei) și dispune de mod fast charge datorită procesorului Qualcomm.

LG G4 are o cameră foto de 16 megapixeli, care dispune de focalizare laser și stabilizare optică foarte bună, și o cameră foto secundară de 8MP.

IMG_5808

Iar LG G4 este unul dintre puținele telefoane cu Android care să realizeze fotografii RAW și dispune și de modul manual.

Prețul variază în funcție de model,  2.900 de lei pentru variantele cu spate de plastic și 3.100 pentru variantele cu spatele din piele.

IMG_5739

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.