fbpx

Detalii de la lansarea lui LG G5 și a prietenilor lui

Detalii de la lansarea lui LG G5 și a prietenilor lui

21 feb. 2016 Lansari

Cei de la LG consideră că era smartphone-urilor nu a apus, camere de acțiune și dronele nu vor putea înlocui vreodată smartphone-urile, indiferent cât de amuzante sunt. Este timpul să ne jucăm și să ne distrăm mai mult – „Live is good when you play more”. Chiar și prezentarea LG G5 a fost una amuzantă care imita benzile desenate.

Hands-on:

Cei de la LG au făcut un pas extrem de important pe piața smartphone-urilor, ne-au făcut să ne imaginăm că totul este posibil, și să realizăm că device-urile mobile încă mai au foarte multe de oferit. Eu sunt tare încântată de acest nou model.

Layer 18

Design:

LG G5 are un stil sofisticat și distractiv care ține cont de nevoile tale. Bateria detașabilă se scoate prin partea de jos extrem de rapid, această opțiune face telefonul să fie modular. Modular pentru că poți atașa în partea de jos o baterie externă de 1.200mAh care te ajută să faci poze mult mai ușor.

Layer 19

Tot partea de jos poate fi schimbată pentru a transforma smartphone-ul într-un sistem audio cu B&O Play compatibil cu alte sisteme audio sau chiar cu PC-uri, sistem numit LG Hi-Fi Plus.

Telefonul vine în patru culori: argintiu, auriu, roz și verde.

Layer 16

Camera foto:

Camera foto dispune de Dual-Mode și Wide Lens, iar ce este cel mai interesant la camera foto este zoom-ul 2x Out, nu In.

Ochiul uman poate vedea la 120 de grade, dar LG G5 are un unghi de realizare a pozelor de 135 de grade.

Layer 14

LG G5 este echipat cu un procesor puternic, dar eficient, Qualcomm Snapdragon 820, care oferă funcții avansate precum performanță pe 64 de biți, procesor grafic Adreno 530, DSP Hexagon cu consum redus de energie, precum și procesoare de semnal al imaginii Qualcomm Spectra™ 14-bit, proiectat pentru a oferi imagini de înaltă rezoluție și calitate DSLR, dar și economie de energie. Procesorul Snapdragon 820 mai integrează și un modem X12 LTE care suportă viteze de download Category 12 de până la 600 Mbps și viteze de uplink LTE Category 13 de până la 150 Mbps.

LG G5 dispune de Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru o încărcare extraordinar de rapidă. Prin aplicarea unui algoritm inteligent, Quick Charge 3.0 este cu 27% mai rapid și cu 45 % mai eficient decât generația precedentă.

Alte opțiuni:

Dacă ești într-un loc întunecat, ora o să fie afișată constant pe ecran. Noi ne uităm de 150 de ori pe zi  la smartphone pentru a verifica notificările. Always-on Display este o funcție a ecranului principal care afișează notificările primite pe scurt și ora, această funcție consumă doar 0.8% din baterie pe zi.

Layer 21

Friends:

Layer 20

LG 360 Cam – cu acest device poți face poze sau filma la 360 de grade, iar împreună cu LG G5 poți distribui imediat conținutul realizat.

LG 360 poate realiza video în format 2K și canale de înregistrare de tip surround 5.1 cu trei microfoane, pentru a ajuta utilizatorii sa creeze conținut de calitate de 360 de grade. Datorită parteneriatului cu Google, imaginile realizate cu 360 CAM pot fi încărcate pe Street View și YouTube 360, adăugând satisfacția de a share-ui conținut creativ. Imaginile vor fi, de asemenea, disponibile pentru vizualizare pe LG 360 VR sau alte smartphone-uri sau dispozitive care suportă conținut 360 de grade

Layer 12

LG 360 VR este mult mai ușor de utilizat decât orice alt device mobil de tip VR, nu îți strică părul, nu este incomod și nici mare, are doar 118 de grame. Trebuie doar să conectezi telefonul la ochelarii VR printr-un cablu de tip jack, spre deosebire de alte dispozitive VR care necesită ca un smartphone să fie introdus în dispozitiv. Calitatea imaginii este aproape de cea a consolelor.

Layer 8

LG Rolling Bot îți monitorizează casa cât timp ești plecat. Device-ul poate filma, poate face poze, se poate deplasa singur prin casă sau controlat de tine și chiar se poate juca cu animelele tale de acasă.LG Rolling Bot este un dispozitiv care se rostogolește ca o minge, în același timp realizând imagini și clipuri video cu ajutorul camerei de 8MP integrate.

Layer 2

LG Smart Controller te poate ajuta să controlezi drona ta mult mai ușor. Device-ul trebuie conectat la un LG G5 și apoi conectat la o dronă (de preferat Parrot).

Layer 3

Tone Platinum este o cască Bluetooth care a câștigat certificarea Harman Kardon® Platinum pentru calitatea superioară a sunetului.

H3 by B&O PLAY este un set de căști de top care înlătură zgomotul și este compatibil cu sunetul de înaltă calitate de pe LG Hi-Fi Plus prin intermediul B&O Play. Realizat atât pentru audiofili, precum și pentru oricine consideră performanța audio o prioritate pe un smartphone, H3 by B&O Play este compatibil cu toate smartphone-urile Android.

LG Friends Manager este o platformă ce te ajută să folosești orice device din cele prezentate astăzi (friends) doar cu ajutorul a trei pași, fără setări.

Layer 4

LG G5 mai dispune de:

– USB TYPE C

– port micro-SD

– Low power mode

Layer 17

Specificații complete aici.

Lansarea o să fie simultană în toate marile piețe, posibil să fie și România în această listă.

L.E. Video-ul oficial:

 

Specificații:

 • Chipset: Procesor Qualcomm®Snapdragon™ 820 Processor
 • Ecran: 5,3 inci, Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 554ppi)
 • Memorie: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (până la 2TB)
 • Cameră: Principală: Standard 16MP, Wide 8MP / Frontală: 8MP
 • Baterie: 2,800mAh (detașabilă)
 • OS: Android 6.0 Marshmallow
 • Dimensiuni: 149.4 x 73.9 x 7.7~8.6mm
 • Greutate: 159g
 • Rețea: LTE / 3G / 2G
 • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Tip-C0 (compatibil 3.0) / NFC / Bluetooth 4.2
 • Culori: Argintiu / Titan / Auriu / Roz

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.