fbpx

Lansarea OnePlus 11 5G în România

Lansarea OnePlus 11 5G în România

8 feb. 2023 Lansari

OnePlus a avut aseară lansarea oficială în România a noului lor flagship – OnePlus 11. Desigur, nu am putut lipsi de la așa eveniment, chiar am și testat un pic device-ul.

Modelul OnePlus 11 5G este disponibil într-un pachet special de precomandă unde primiți cadou căștile Oppo Enco X2 (în valoare de aproape 900lei), la prețul de 4.699lei, asta doar până la data de 16 februarie. OnePlus 11 5G este disponibil la partenerii DIGI, eMAG și Flanco. 

Despre OnePlus 11 5G

Noul OnePlus 11 5G urmează design-ul caracteristic OnePlus, combinând elemente elegante, confortabile și materiale premium, oferind o textură deosebită la atingere.

OnePlus 11 5G prin OxygenOS 13 beneficiază de capabilități AI avansate ce pot invăța din obiceiurile de utilizare ale consumatorilor. OnePLus 11 5G oferă 4 ani de actualizări pentru sistemul de operare și de 5 ani de suport de securitate.

OnePlus 11 5G are cel mai bun procesor de pe piață, în acest moment, procesorul Snapdragon® 8 Gen 2. Astfel, flagshipul prezintă o îmbunătățire de 25% a GPU-ului și eficiență energetică optimizată. OnePlus 11 5G este echipat cu o memorie RAM de 16 GB alături de un sistem avansat de gestionare RAM pentru o performanță îmbunătățită în toate  scenariile de utilizare, fie că este vorba despre multitasking sau despre gaming.

Totodată, smartphone-ul vine cu un sistem avansat de răcire, numit Cryo-velocity VC Cooling System, care asigură funcționarea optimă, fără supraîncălzire, în timpul sesiunilor de gaming sau pentru cei care utilizează telefonul la capacitate maximă. Sistemul are o cameră de răcire cu vapori de 3685 mm2 și un strat intermediar de grafit cristalin de 5673 mm3, iar adițional include o zonă de grafit cristalin care ajută la disiparea căldurii ecranului.

Ecranul AMOLED fluid de 6,7 inci are o rată de refresh de 120 Hz, rezoluție QHD+ și LTPO 3.0 – tehnologie specială care economisește energie și adaptează ratele de refresh în funcție de aplicațiile rulate asigurând răspuns la atingere, precizie și eficiență energetică. În plus, OnePlus 11 5G este certificat de TÜV SÜD Precise Touching S Rating și SGS Low Blue Light Ex.

Sliderul de mute a fost reintrodus pentru că se pare că a fost cerut de clienții OnePlus, iar OnePlus este un brand super apropiat de comunitatea lui și chiar ascultă cerințele clienților.

OnePlus 11 5G integrează o baterie de 5000mAh cu două celule care lucrează în tandem, iar sistemul de încărcare rapidă SuperVOOC de 100W poate încărca bateria telefonului de la 1% la 100% în aproximativ 25 de minute.

OnePlus 11 5G este echipat cu sistemul avansat Battery Health Engine (BHE), care asigură o încărcare mai eficientă și mai avansată. Totodată OnePlus 11 5G are o certificare TÜV Rheinland pentru încărcare și utilizare în siguranță, după teste stricte, inclusiv monitorizarea în timp real a temperaturii în toate aspectele de încărcare, teste de cădere, teste de presiune și compresie, funcționare la temperaturi ridicate și scăzute și funcționare în medii diferite de umiditate.

Sistemul de camere foto Hasselblad

OnePlus 11 5G integrează un sistem triplu de camere cu un senzor principal IMX890 de 50MP, un senzor ultra-wide IMX581 de 48MP și o lentilă portret IMX709 de 32MP care poate genera portrete la fel de calitative ca cele realizate cu un DSLR.

De asemenea, smartphone-ul dispune de tehnologia Hasselblad și de un nou senzor de recunoștere a culorilor luminoase multispectrale cu 13 canale, asigurându-se că OnePlus 11 5G este întotdeauna la înălțimea așteptărilor utilizatorilor, indiferent de scenariile de fotografiere. Colaborarea dintre OnePlus și Hasselblad continuă cu OnePlus 11 5G.

Noul sistem de calibrare a culorii naturale Hasselblad de pe OnePlus 11 5G redă imagini realiste, foarte aproape de cele captate de ochiul uman.  Mai mult, pe OnePlus 11 5G a fost introdus un senzor multispectral cu 13 canale pentru identificarea culorii luminii pentru o analiză spectrală mai largă.

Eu am fost mulțumită de camera foto, așa puțin cât am testat-o, mai ales de modul Portrait.

Sper să revin curând cu un review final după 2-3 săptămâni de testat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.