fbpx

Laptop ACER Swift X 14 la 6.900lei. Hai să vedem de ce l-ai cumpăra

Laptop ACER Swift X 14 la 6.900lei. Hai să vedem de ce l-ai cumpăra

24 sept. 2023 Laptop

Pe tot numele lui ACER Swift X SFX14-71G, Swift X 14 este un laptop versatil, bun la orice, ce are un preț destul de ridicat, dar să vedeți de ce.

În primul rând, ecranul este 2,8K 120 Hz OLED cu o rație de 16:10 și o acoperire de 100% a culorilor DCI-P3, un contrast de 1mil:1 și o luminozitate de 500niți, antireflex, dar vine și cu certificare TUV Eyesafe – ca să stai liniștit că nu or să te doară ochii de la atâta luminozitate și claritate 😀

Daca te iei după ecran, ACER Swift X 14 pare un laptop bun pentru editare foto/video sau doar de entertaiment – că e important să îți vezi filmul preferat în cele mai bune condiții, iar unghiul de vizualizare este foarte mare. Și sistemul audio nu este unul rău deloc, este dts.

Procesorul Intel i7 13700H până la 45W și 14 nuclee + placa NVIDIA GeForce RTX1 + 16 GB RAM cu posibilitatea de a-i extinde până la 32 GB RAM și ventilator puternic, îl fac un laptop bun și de gaming, dar și pentru a randa elemente grafice complicate precum modelare 3D.

Stocarea de 1T este extrem de bună în orice condiții.

Bateria mare ce oferă o autonomie de îl face un laptop perfect de business, de luat la muncă sau mai bine zis pe drum când nu ai o priză mereu lângă tine. Iar încărcătorul USB-C se poate înlocui mai ușor decât alte tipuri de încărcătoare – dacă l-ai uitat acasă.

Design-ul elegant, simplu, neîncărcat cu elemente extra ce îl face și super ușor – doar 1,55kg, dar realizat și din materiale ecologice îl face un laptop prietenos și cu persoanele super atente la ce produse folosesc. Este recomandat persoanelor care țin la mediu, la calitatea produselor și vor o viață sustenabilă.

Cele 2 porturi USB-C, thunderbolt, 2 USB, HDMI 2.1, slot micro-SD, jack audio sunt pentru cei care merg mult la prezentări, pentru fotografii care vor să-și vadă rapid pozele editate și pentru cei care vor să fie conectați mereu la orice.

Iar camera web FHD cu microfon super bun este pentru cei ce stau mult în ședințe sau țin cursuri online.

Tastatura foarte confortabilă cu o cursă destul de satisfăcătoare și touchpad-ul mare te ajută dacă tastezi foarte mult, poate ești copywriter, scriitor sau doar îți place să comentezi la toate postările de pe net.

Dar așa cum o persoană nu se încadrează doar într-o categorie din cele de mai sus, așa și acest laptop aduce tot ce e mai bun împreună și oferă o experiență completă pentru orice etapă sau perioadă a vieții tale. E bun și la job, și la cursuri, și la muncă, și în călătorii și pentru pasiunile tale.

ACER Swift X 14 e bun la orice! Acum doar să vă gândiți dacă este bun și pentru bugetul vostru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.