Laptop făcut special Work from Home – Dell Latitude Chromebook Enterprise

Laptop făcut special Work from Home – Dell Latitude Chromebook Enterprise

12 aug. 2020 Lansari

Noul Latitude 7410 Chromebook Enterprise este un laptop premium de 14 inci/ 2-in-1 de la Dell Technologies, ce crește productivitatea cu o putere continuă, securitate sofisticată și conectivitatea de care au nevoie angajații.

Cu Latitude 7410 Chromebook Enterprise, Dell își extinde gama de Chromebook Latitude – oferind acum o opțiune basic și premium – pentru a oferi companiilor mai multe opțiuni în dispozitive fără a sacrifica scala, gestionabilitatea și securitatea din clasa întreprinderii..

Muncește de oriunde: Proiectat pentru profesioniști, Latitude 7410 Chromebook Enterprise include funcții inovatoare de securitate și productivitate, permițând angajaților configurarea rapidă, fără a pierde timpul la instalarea dispozitivului. Co-proiectat cu Intel ca parte a programului de inovare Project Athena, Latitude 7410 Chromebook Enterprise oferă LTE de bandă largă mobilă, Intel WiFi 6 și procesoare Intel® Core ™ i7 de 10 Gen pentru a stimula productivitatea și performanța pentru activități solicitante, cum ar fi procesarea de 8,6 ori mai rapidă în foile de calcul de la Google.

Funcțiile-cheie:

  • Primul ecran 4K cu afișaj Low Blue Light disponibil pe Chromebook Enterprise: Latitude 7410 oferă o mai bună lizibilitate și confortul ochilor. Marginile înguste oferă, de asemenea, mai mult ecran pentru activitățile de lucru precum sedințele online.
  • Cea mai lungă durată de viață a bateriei din orice Chromebook premium: cu până la 21 de autonomie, angajații pot finaliza sarcini pe parcursul zilei. Dispozitivul se poate încărca rapid de la 0% până la 35% în doar 20 de minute cu ExpressCharge Boost sau poate obține o încărcare de până la 80% la o oră cu ExpressCharge.
  • Ușurință de utilizare: angajații și directorii se pot baza pe dispozitivul acestora în doar trei secunde, pur și simplu prin deschiderea capacului. Pentru o flexibilitate suplimentară, dispozitivul vine cu unul dintre cele mai largi game de porturi disponibile într-un Chromebook Enterprise premium. Accesul simplu la aplicații este disponibil local sau online prin browserul Chrome sau Magazinul Google Play gestionat. Angajații beneficiază de un panou de confidențialitate integrat și al unui obturator de cameră..
  • Design premium: profesioniștii pot alege între aluminiu prelucrat sau fibra de carbon pe cel mai ușor laptop de Chromebook Enterprise de 14 inch din lume. O nouă culoare argintie este disponibilă pe Chromebook Enterprise Latitude 5400.

Valabilitate și preț:

Chromebook Enterprise Latitude 7410 este disponibil acum începând de la 1.299,00 USD și va fi disponibil în curând cu procesoare Intel® Core ™ i3 începând de la 1.099,00 USD

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.