fbpx

Laptopul HP Chromebook a fost lansat în România

Laptopul HP Chromebook a fost lansat în România

12 feb. 2016 Lansari, Laptop

În urmă cu câteva zile, Orange și Google au anunțat lansarea laptopului HP Chromebook, primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România. Echipate cu sistemul de operare Chrome OS creat de Google şi conectate la cea mai extinsă şi cea mai rapidă reţea 4G din România (conform ANCOM).

HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi, o greutate de numai 1,28 kg, baterie cu autonomie de până la 8 ore și 15 minute, și cu o soluție antivirus inclusă.

HP_Chromebook

HP Chromebook este disponibil exclusiv la Orange şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani. Abonamentul oferă 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.

Laptopul pornește în aproximativ 10 secunde și, spre deosebire de computerele tradiționale, își face actualizări periodice, care se desfășoară fluent, fără întreruperea activității.

Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. Clienţii primesc 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive, valabil timp de 2 ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar.

Creat pentru a fi folosit în special online, HP Chromebook include mai multe soluţii de securitate, pentru a-l proteja de viruşi, malware-uri şi alte programe maliţioase, fără a-i deranja pe utilizatori cu pop-up-uri inutile.

Comentarii

  1. Avem in casa un HP, destul de vechi dar care si-a facut destul de bine treaba! Acesta insa ar merita achizitionat, poate chiar de la orange 🙂 Oferta este detul de buna!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.