fbpx

Device-uri noi de gaming din gama Legion by Lenovo

Device-uri noi de gaming din gama Legion by Lenovo

22 aug. 2017 Gaming

Desktop-urile de gaming Lenovo Legion Y920, Y720 și Y520 Tower și monitorul de gaming Lenovo Legion Y25f sunt cele mai noi produse prezentate la gamescom® 2017.

Lenovo_Legion_Y520

Noile dispozitive desktop din gama Legion sunt certificate VR-ready și oferă gamerilor opțiuni multiple de personalizare, dar și puterea și performanța de a rula cele mai avansate jocuri și de a se bucura de o experiență de gaming de cea mai înaltă calitate. Procesoarele Intel Core i7 de generația a șaptea și plăcile grafice nVidia GeForce GTX sunt printre componentele care asigură suportul hardware necesar pentru o sesiune de gaming la viteze optime, fără teama de întreruperi nedorite. În plus, prin intermediul parteneriatului cu CORSAIR, Lenovo a încorporat în Legion Y920 Tower module de memorie DDR4 pregătite pentru overclocking.

Lenovo_Legion_Y920

În plus, tot la gamescom, Lenovo a încheiat un parteneriat cu Asetek care îi permite să încorporeze în desktop-ul Lenovo Legion Y920 Tower un sistem opțional de răcire cu lichid astfel încât procesorul să rămână la o temperatură optimă în timpul sesiunilor intense de gaming.

Monitorul Lenovo Legion Y25f completează gama de produse de gaming și oferă imagini clare, detalii uimitoare și texturi cât mai fidele lumii virtuale din joc. Display-ul FHD de 24.5 inchi are capabilități HDR, margini aproape inexistente pentru a potența și mai mult imaginile vibrante care aproape că vor părea că ies din ecran și un timp de răspuns aproape incredibil de 1ms.
Lenovo_Legion_Y25f

Preț și disponibilitate:

Lenovo Legion Y920 Tower cu memorie DDR4 de la CORSAIR VENGEANCE LPX va fi disponibil la un preț începând cu € 2,299 (TVA inclus) în septembrie 2017, Lenovo Legion Y920 Tower cu răcire lichidă Asetek opțională va fi disponibil la un preț începând cu € 2,399 (TVA inclus) din octombrie 2017.
Lenovo Legion Y720 Tower va fi disponibil la un preț începând cu € 1.299 (TVA inclus) din septembrie 2017.
Lenovo Legion Y520 Tower va fi disponibil la un preț începând cu 749 € (TVA inclus) din august 2017.
Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor va fi la un preț începând cu 299 € (TVA inclus) din ianuarie 2018.

 

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.