fbpx

Lenovo a lansat seria Y în cadrul DreamHack 2016

Lenovo a lansat seria Y în cadrul DreamHack 2016

19 sept. 2016 Evenimente, Gaming

Lenovo a lansat două noi produse din seria Y pentru gaming în cadrul DreamHack 2016 – Ideacentre Y900 Razer Edition și monitoarele curbate din seria Y27, pentru o experiență de gaming completă. Ambele dispozitivele sunt rezultatul colaborării dintre Lenovo și Razer. Device-urile Razor fiind extrem de cunoscute printre gameri.

2016-09-16 12.22.16

Vineri dimineața, înainte de deschiderea evenimentului pentru publicul larg, am participat la un mic concurs de CS:GO pe aceste noi device-uri de la Lenovo. Recunosc că am rămas impresionată de monitorul curbat, parcă nu mai vedeam nimic în jur, erau complet transpusă în joc.

După evenimentul de presă, vizitatorii au avut parte de activități și concursuri cu premii Lenovo:

  • 16 echipe a câte 5 jucători s-au înfruntat pe durata festivalului pentru titlul de campioni League of Legends.
  • Membrii cunoscutei echipe de eSports XPC Gaming (echipă susținută de Lenovo) i-au întâmpinat pe fanii lor cu o provocare surpriză.
  • Lenovo, alături de DreamHack, a organizat competiția oficială de cosplay, unde toți participanții au fost costumați în personajele lor preferate, având șansa să câștige premiile oferite pentru primele trei locuri.
  • Show-urile de overclocking cu azot lichid nu au lipsit din program.

2016-09-17 17.50.23

Ideacentre Y900 Razer Edition, un desktop echipat pentru cele mai puternice lupte

Ideacentre Y900 RE integrează binecunoscuta tehnologie Razer de creare a jocurilor și efectele de lumină Chroma ușor recognoscibile, promițând o experiență de gaming captivantă. Noul dispozitiv preia capabilitățile de actualizare și performanța înaltă pe care utilizatorii le apreciază la modelul actual Y900 și le combină cu un procesor quad core Intel Core i7 K-series de a 6-a generație overclockabil, cea mai puternică placă video Nvidia GTX 1080 și opțiuni de stocare SSD și HDD. În afară de acestea, desktopul Ideacentre Y900 RE le oferă acum utilizatorilor și un stil specific al edițiilor speciale Razer: pachetul de tastatură și mouse Razer Chroma și efectele de iluminare multicolore Razer Chroma. Simplu de actualizat și menținut, desktop-ul ideacentre Y900 RE are un mâner care deschide un panou lateral semi-transparent elegant, care accentuează rutarea curată a cablurilor interne și permite adăugarea de noi componente în viitor.

ideacentre Y900 RE

Experiență de gaming imersivă cu noile monitoare curbate Lenovo Y27

Pentru a ajuta pasionații de jocuri să se lase complet captivați și să forțeze limitele experiențelor de joc, Lenovo a creat monitoare curbate de 27” din seria Y27. Acestea sunt disponibile în trei variante: Y27f cu freesync, Y27g cu gsync și Y27g RE cu gsync și customizabil în stilul Razer. Monitorul curbat Y27g Gaming este unul dintre primele ecrane curbate disponibile la nivel global dedicate pasionaților de jocuri, cu o rată de actualizare de 144 Hz și timp de răspuns de 8 ms. Acesta este disponibil și în ediție specială Razer, integrând efectele de iluminare Chroma.

Lenovo Y27 Monitor Front View

Lenovo a fost chiar partener principal DreamHack 2016.

2016-09-17 16.19.54

 

 

Produsele sunt deja disponibile la partenerii autorizați Lenovo.

Ideacentre Y900 Razer Edition este disponibil la un preț minim de 12.000 de lei.

Monitoarele din seria Y27 sunt disponibile la un preț începând de la 2.000 de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.