fbpx

LG a lansat pe piata din Romania noua gama de televizoare

LG a lansat pe piata din Romania noua gama de televizoare

3 apr. 2015 Televizoare

Ieri seară a avut loc evenimentul de lansare a noii game de televizoare de la LG.

IMG_3970

În deschidere a cântat formația Trio Zamfirescu, iar evenimentul a fost prezentat de George Buhnici.

IMG_3964

Am văzut multe modele interesante, printre care: cel mai mare TV 4K 3D disponibil în România care are o calitate a imaginii fenomenală, m-am simțit mai ceva ca la IMAX (nu cred ca vreți să știți cât costă), televizorul curbat OLED LG cu cristale Swarovski și televizoarele curbate OLED ultra-subțiri – denumite Paper Slim.

C18G6249

Noua gama include atât modele de televizoare cu ecran plat, cât și curbat, cu dimensiuni care variază între 40 și 65 de inci, prezent la eveniment fiind și un model de  89 de inci.

Televizoarele de la LG nu doar se văd superb, unele modele au în componență sistemul audio ULTRA Surround, implementat în parteneriat cu producătorul de sisteme audio premium Harman/Kardon care scoate perfect în evidență claritatea și calitatea sunetului.

Platforma webOS 2.0 este prezentă pe majoritatea modelelor din gama de televizoare LG 2015. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și intuitivă, cu o interfață de utilizator îmbunătățită ce poate fi folosită și de un copil.

C18G6326

Cei de la LG ne-au prezentat și foarte multe informații legate de noile modele dar și de cum a evolut tehnologia în ultimii ani și care sunt predicțiile lor pentru următorii ani. Cred că cel mai bine este vă dau datele din comunicatul oficial de presă:

„În urma succesului înregistrat de gama de televizoare LG din 2014, LG Electronics (LG) lansează pe piața din România noua gamă de televizoare OLED și Prime UltraHD, care include atât modele de televizoare cu ecran plat, cât și curbat, cu dimensiuni care variază între 40 și 65 de inci. Televizoarele LG continuă să se diferențieze în clasa lor și să se poziționeze premium, oferind consumatorilor o experiență de vizionare cu totul nouă, susținută de calitatea imaginii de un negru intens și de culori perfecte.

În cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat și cel mai mare televizor Ultra HD din România. Modelul 98UB980V dispune de o diagonală de 98 inci, respectiv 249 cm.

IMG_3925

Cu ajutorul tehnologiilor 4K Upscaler și IPS 4K integrate, televizorul LG 98UB980V oferă o imagine reala, bogată în detalii, foarte aproape de ceea ce vedem cu ochiul liber.

„Noua gamă extinsă de televizoare OLED și Ultra HD este rezultatul eforturilor permanente ale companiei noastre de a răspunde tuturor cerințelor consumatorilor în materie de calitate, atât pe plan vizual, cât și audio”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România. „Mai mult, ne angajăm să transformăm experiența oferită de televizoarele smart cu ajutorul webOS 2.0, care, sub deviza “Să facem televizorul din nou simplu”, reprezintă un pas decisiv în direcția simplificării interfeței de utilizare, cu scopul de a deveni accesibilă pentru toată lumea.”

Televizoarele OLED Paper Slim cu ecran curbat

IMG_3940

Modelul OLED LG EC9300, disponibil în două dimensiuni ale diagonalei, de 55 și 65 de inci, dispune de un profil foarte subțire, Paper Slim, rezoluție Full HD și utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor. Acest televizor încorporează caracteristici care asigură o redare a imaginilor cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Conceptul de design al acestui televizor, Paper Slim, îi oferă acestuia un aspect elegant și permite o imersiune perfectă a spectatorilor. Mai mult, marginile minimaliste ale ecranului și forma curbată a acestuia permit televizorului Curved OLED să se integreze perfect în orice fel de design interior.

Televizorul LG OLED EC9300 dispune de un sistem audio ULTRA Surround care generează un sunet pătrunzător, contribuind astfel la îmbunătățirea imersiunii. Mai mult, sistemul LG Smart Sound Mode analizează conținutul rulat pe televizor și aplică automat cele mai bune preferințe de sunet.

IMG_3937

Televizoarele Prime Ultra HD – divertisment 4K la alt nivel

LG a prezentat în premieră în România televizoare Prime Ultra HD de top. Modelul UF 9500, disponibil cu diagonale de 55 și 65 de inci, dispune de cele mai avansate funcții LG și oferă imagini 4K excepționale cu ajutorul panoului IPS 4K. Tehnologia LG ColorPrime utilizează tot spectrul de culori pentru a genera o gamă largă de nunațe și tente, rezultând într-un realism și acuratețe a culorilor îmbunătățite. Mai mult, ecranul IPS 4K oferă un raport de contrast extraordinar, astfel încât imaginile vor prinde cu adevărat viață.

Pentru a oferi o calitate a imaginii cât mai aproape de perfecțiune, televizoarele Prime Ultra HD dispun și de alte tehnologii avansate LG, cum ar fi Prime Master Engine, care optimizează automat preferințele de afișare ale televizorului sau sofisticatul algoritm LG 4K Upscaler, care afișează conținutul SD, HD și Full HD la calitate Ultra HD.

IMG_3982

Conceptul de design ULTRA Slim al modelului UF9500 permite acestuia să dispună de un profil foarte subțire, de numai 8,5 mm în cel mai subțire punct. Mai mult, design-ul CINEMA SCREEN și standul Auditorium completează perfect aspectul elegant al televizorului.

Modelul UF8500 dispune de o gamă variată de dimensiuni, de 49, 55, 60 și 65 de inci, precum și de tehnologii LG de ultimă oră. Tehnologia ULTRA Luminance analizează în permanență punctele cele mai luminoase și mai întunecate ale conținutului afișat cu scopul de a îmbunătăți luminozitatea și rezoluția. Ca și modelul UF9500, și acesta dispune de un panou IPS 4K care garantează culori clare și naturale și unghiuri largi de vizualizare.

Sistemul audio ULTRA Surround, implementat în parteneriat cu producătorul de sisteme audio premium Harman/Kardon scoate perfect în evidență claritatea și calitatea sunetului. Software-ul și componentele sistemului generează o experiență sonoră fără cusur și un sunet frontal bogat și pătrunzător.

IMG_3981

Modelul Ultra HD TV UF6700 oferă rezoluție 4K și un aspect modern pentru o gamă foarte variată de dimensiuni (40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci) la un preț accesibil. Acest model oferă un sunet de calitate datorită avansatului sistem Virtual Surround, precum și tehnologia 4K Upscaler.

Televizoarele LG LCD cu tehnologie LED și webOS 2.0

Modelul de televizor LF6300 de la LG oferă funcții inovative cu scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare, precum și panelul avansat de tip IPS, într-o gamă variată de dimensiuni (32, 40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci). În centrul acestei experiențe de utilizare intuitive se află noul sistem de operare de la LG, webOS 2.0. În plus, aceste modele sunt compatibile cu noua telecomandă Magic Remote, care contribuie la cea mai bună experiență Smart TV.

IMG_3935

Platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG, este prezentă pe majoritatea modelelor din gama de televizoare LG 2015. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și intuitivă, cu o interfață de utilizator îmbunătățită și o serie de caracteristici impresionante. Platforma reușește să ducă simplitatea și confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului și, de asemenea, permite utilizatorilor să optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai ușoare ca niciodată adăugarea și ștergerea aplicațiilor preferate.

C18G6294

Swarovski OLED TV

Împreună cu noua gamă de televizoare LG 2015 va fi prezentat și televizorul curbat OLED LG cu cristale Swarovski. Realizat împreună cu faimosul producător austriac de cristale, acest televizor reprezintă îmbinarea perfectă între culorile perfecte oferite de către tehnologia OLED și cristalele de calitate Swarovski.”

IMG_3945

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.