fbpx

LG prezintă un nou brand, LG SIGNATURE

LG prezintă un nou brand, LG SIGNATURE

8 ian. 2016 Altele, Lansari

Se mai îndoiește cineva că în viitor toate aparatele din casă, indiferent dacă vorbim de aspirator, mașină de spălat sau purificator de aer, vor deveni smart și, probabil, toate cumva se vor conecta la internet și la smartphone-urile sau tabletele noastre? Deja sunt destule astfel de modele pe piață și mă bucur să văd că inovația nu merge doar în această direcție (conectarea la internet), ci încă se pune mare accent pe economisirea energiei, extinderea perioadei de utilizare, ușurința în utilizare etc.

În cadrul CES 2016, LG Electronics a lansat oficial noua gama de produse LG SIGNATURE: un televizor OLED TV 4K HDR, o mașină de spălat TWIN Wash™ cu un design unic, un frigider de ultimă generație de tip Door-in-Door™, un purificator de aer hibrid futurist, un cuptor cu o multitudine de funcții și o mașină de spălat vase TurboSteam™. LG SIGNATURE va include mai multe produse, pe măsură ce brand-ul se va extinde.

LG SIGNATURE-ALL

Televizorul OLED LG SIGNATURE premiat în cadrul CES 2016 cu premiul „Best of Innovation” dispune de design-ul unic Picture-on-Glass, care se remarcă printr-un panou OLED extrem de subțire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă și cea din față cu sistemul de sunet și boxe încorporat. Pentru realizarea acestui profil aerodinamic, care se integrează în mod natural în orice spațiu interior, designerii au eliminat toate caracteristicile inutile și au plasat difuzoarele în standul televizorului.

LG SIGNATURE-OLED TV (1)

Televizorul OLED  a primit distincția de Ultra HD Premium din partea UHD Alliance (UHDA), însemnând că îndeplinește cele mai exigente standarde de performanță pentru rezoluție: HDR (high dynamic range), peak luminance, niveluri de negru, gamă largă de culori și caracteristici audio superioare, printre alte criterii. Cu tehnologii precum HDR, Pixel Dimming, panou de 10 biți și procesor de 10 biți, ColorPrime Pro și noul webOS 3.0, televizorul OLED LG SIGNATURE reprezintă în acest moment cel mai avansat televizor de pe piață.

Mașina de spălat LG SIGNATURE are design unic și este o versiune avansată a modelului LG TWIN Wash™, prezentată pentru prima dată publicului la CES 2015. Mașina de spălat LG SIGNATURE cu încărcare frontală, are o perioadă de utilizare mult mai mare și este mai ușor de folosit. Un alt avantaj este dotarea acesteia cu o cuvă suplimentară numită Mini Wash, sub cuva principală.

LG SIGNATURE-WASHING MACHINE (1)

Mașina de spălat LG SIGNATURE este dotată cu sistemul Centum, patentat LG, care îmbunătățește durabilitatea și eficiența energetică a mașinii de spălat, cu un sistem de suspensie avansat. Zgomotul emis în timp ce mașina de spălat este în funcțiune este scăzut foarte mult, deoarece sistemul Centum minimizează vibrațiile din cuvă în timpul unui ciclu de spălare.

Frigiderul LG SIGNATURE este rezultatul unei abordări cu totul noi. Ca urmare a spiritului inovator, LG a adăugat la mult premiatul design de tip Door-in-Door™ caracteristica Knock-on Door-in-door care face compartimentul opac Door-in-door™ să devină transparent cu o simplă atingere. Suprafața transparentă permite clienților să privească în interiorul frigiderului fără să deschidă ușa, oferind o economie semnificativă de energie prin limitarea pierderii de aer rece.

LG SIGNATURE-REFRIGERATOR (1)

Și mai inovatoare este noua caracteristică de deschidere automată a ușilor, Auto Open Door, care deschide automat ușa atunci când te apropii de frigider, pentru a permite un acces rapid și ușor, chiar dacă brațele tale sunt pline de alimente.

Frigiderul LG SIGNATURE este alimentat de compresorul linear invertor LG, care reglează automat capacitatea de răcire, bazat pe condițiile de încărcare, generând mai puțină frecare în interiorul frigiderului, datorită designului său unic. În plus, are o garanție de 10 ani.

Design-ul deosebit al purificatorului de aer LG SIGNATURE permite ca procesul de curățare a aerului să fie o experiență vizuală, datorită panoului inovativ transparent. Dotat cu funcția avansată Aqua-Cyclone, acest purificator de aer beneficiază de puterea pe care o are apa pentru a filtra substanțele chimice nocive, în timp ce umiditatea din cameră este adusă la un nivel mult mai confortabil. Unitatea este echipată cu sistem de filtrare semi-permanent LG, care permite utilizatorilor să spele și să refolosească filtrele până la 10 ani, economisind timp și bani.

LG SIGNATURE-AIR PURIFIER

Încă nu se știu detalii despre prețuri.

 

LG SIGNATURE-OVEN RANGE LG SIGNATURE-DISH WASHER

Comentarii

  1. Doamne cat de bine arata toate…dar si preturile sunt extrem de mari…masina de spalat vase imi trebuie si mie…nu am una si cand avem musafiri e chiar necesara…m-am saturat sa spal vase…nu mi place chiar asa mult aceasta activitate :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.