fbpx

Lionel Messi este noul ambasador Huawei

Lionel Messi este noul ambasador Huawei

19 mart. 2016 Altele

Huawei a anunțat desemnarea lui Lionel Messi ca unul dintre noii membri ai familiei de Ambasadori de brand Globali ai companiei. Asta nu ar trebui să vă mire, Huawei de dedică puternic sportului în general, și fotbalului în particular. În ultimii câțiva ani Huawei investit în mai multe echipe – precum América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid și AC Milan – echipe care inspiră oameni din întreaga lume, și în jucători care, conform valorilor companiei, împărtășesc valorile brand-ului nostru, precum Robert Lewandowski, ambasadorul Huawei în Europa Centrala si de Est și statele nordice, Alexis Sánchez, ambasadorul Huawei în Chile, iar acum Lionel Messi.

Lionel Messi_Noul Ambasador de Brand Global Huawei_8

Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu o persoană extraordinară care inspiră oamenii din întreaga lume să își urmărească visele, să înfrunte provocări și să devină mai buni în fiecare zi. O persoană care împărtășește aceleași valori ca și Huawei și care caută întotdeauna oportunități pentru a-și depăși limitele și pentru a fi mereu numărul 1.” a declarat Tyrone Liu, CEO Consumer Business Group al Huawei America Latină.

Lionel Messi_Noul Ambasador de Brand Global Huawei_5

Smartphone-ul Huawei Mate 8 este cel pe care Lionel Messi îl va folosi, este unul din cele mai puternice smartphone-uri din întreaga lume, integrând un procesor de ultima generație Kirin 950. De la lansarea oficială în noiembrie 2015, peste 3 milioane de modele Huawei Mate 8 au fost livrate la nivel mondial.

Huawei crede că sportul este una din cele mai bune căi pe care oamenii le pot urma pentru a-și îmbogăți viața și, de aceea, angajamentul companiei față de sport, în general, și față de fotbal, în particular, este atât de puternic. În ultimii ani, compania a încheiat parteneriate cu echipe renumite, precum América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid sau AC Milan, dar și cu jucători importanți precum Robert Lewandowski și Alexis Sánchez, iar acum cu Lionel Messi.

Lionel Messi_Noul Ambasador de Brand Global Huawei_7

Lionel Messi a spus: “Trebuie să lupți pentru a-ți îndeplini visele. Trebuie să faci sacrificii și să te dedici cu totul, dorindu-ți întodeauna să atingi măreția. Chiar dacă crezi că nu mai sunt lucruri de îmbunătățit, trebuie să continui să muncești pentru a avea alte realizări.”

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.