fbpx

Locul unde se întâlnesc toți specialiștii software – Microsoft Tech Day 2021

Locul unde se întâlnesc toți specialiștii software – Microsoft Tech Day 2021

22 nov. 2021 Evenimente

Chiar dacă pandemia a redus numărul de evenimente tech, Microsoft Tech Day se ține și anul acesta (chiar în zilele următoare) și se anunță a fi un eveniment de neratat! Cele mai noi tehnologii, instrumente și aplicații de inteligență artificială și management de date sunt la Microsoft Tech day!

Microsoft România organizează în zilele de 24 și 25 noiembrie, online, cea de-a cincea ediție a celui mai mare eveniment tech al anului – Microsoft Tech Day, un eveniment dedicat în primul rând dezvoltatorilor de software, dar oricine vrea să fie la curent cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft este bine-venit.

Peste 95% dintre cele mai mari companii de la nivel global utilizează tehnologia cloud dezvoltată de Microsoft, iar importanța integrării soluțiilor de acest tip la scară largă devine tot mai evidentă în contextul actual.

Fiind online, este și mult mai ușor să urmărești experți și lideri din industria de hi-tech care vor susține prezentări în cadrul evenimentului. Vei avea ocazia să explorezi cele mai recente tehnologii și instrumente care stau la baza următoarei generații de aplicații și soluții de inteligență artificială, precum și a soluțiilor pentru managementul și analiza de date.

În plus, un mare avantaj este că poți participa la sesiuni de training și networking, alături de specialiștii și speakerii prezenți la eveniment, precum: Bogdan Putinică (General Manager al Microsoft România), Daniel Rusen (Directorul de Marketing și Operațiuni al Microsoft România), Lucian Ungureanu (Cloud Business Group Lead  în cadrul Microsoft România), Alexandra Ciortea (Principal Program Manager R&D Azure Data); Sorin Pește (Cloud Solution Architect, Data & AI); Ciprian Jichici (General Manager, Genisoft – Microsoft Regional Director) – cât și reprezentanți ai unor companii de renume din domeniul tehnologiei – precum Radu Orghidan (Vice-Președinte, Cognitive Computing, Endava) sau Daniel Bălăceanu și Dănuț Rădoaica (Head of Products respectiv Software Architect & Data Engineer, Druid).

Și asta nu e tot, e doar ziua de 24 noiembrie. Agenda zilei de 25 noiembrie se compune din intervenții ale unor speakeri precum Dan Mărculescu (reprezentant Footprints for Retail), Ștefan Iarca (XVision), Mihaela Ghiderșa (Strongbytes.ai), Alex Mang (CEO Key Ticket Solutions – Microsoft Regional Director), Ion Dinică (Senior Software Engineer, UiPath), Radu Vunvulea (Group Head of Cloud în cadrul Endava și Microsoft Regional Director) și Lucian Daia (CTO Zitec).

După cum vedeți, or să fie prezenți foarte mulți specialiști ce vă pot răspunde la orice întrebare. Microsoft Tech Day este un eveniment de „categoria grea” de unde cu siguranță o să plecați cu multe informații noi, instrumente și soluții care vă vor ajuta extraordinar de mult și idei inovative.

Microsoft Tech Day se adresează în special profesioniștilor și liderilor din domeniul IT – dezvoltatori de software, administratori de baze de date, analiști sau experți în domeniul de data science. Limbajul folosit, terminologia și subiectele atinse sunt adresate specialiștilor, dar evenimentul este deschis către oricine e pasionat de cele mai noi tehnologii software.

Cred că deja v-am convins să participați la Microsoft Tech Day. Formularele de înscriere la sesiunile care se vor desfășura pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului și agenda completă sunt disponibile aici.  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.