fbpx

Cea mai veselă colecție de mouși – Logitech Doodle 2017

Cea mai veselă colecție de mouși – Logitech Doodle 2017

24 mai 2017 Gadgets

Deși am trecut de 25 de ani (nu vă spun cu cât :D), încă mă simt ca un copil și cumpăr lucruri distractive, colorate și vesele, le prefer în locul celor serioase și monotone. Iată că cei de la Logitech s-au gândit și la persoane ca mine.

Pacifico_3

Logitech vă invită să dați frâu liber creativității prin intermediul noii colecții Logitech DOODLE 2017. Inspirată de designurile excentrice ale unei lumi imaginare, colecția Doodle combină povestirea vizuală puternică cu personaje haioase, cu modele și simboluri desenate manual. Colecția aceasta de mouși este destinata special persoanelor creative cu o atitudine copilăroasă, juvenilă și cu un spirit spontan și imaginativ.

Lila_1

O colecție de personaje haioase și pline de personalitate – de la Lightbulb la Sneakerhead până la Skateburger sau Triple Scoop – ce aduce o notă de caracter mouse-ului wireless Logitech M238.

electrico_2

Acumulatorii moușilor din colecția Doodle au o autonomie de până la 12 luni pentru doar o singură baterie.

Nano receptorul USB vă permite să vă deplasați până la 10 metri distanță de pc, tableta sau laptop.

M238 Doodle Collection Feature 5 EMEA

Colecția Doodle 2017 este așteptată să fie disponibilă începând cu luna iunie, la un preț recomandat de 114,90 LEI. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Logitech.

electrico_1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.