fbpx

Logitech G lansează noi căști de gaming/audio

Logitech G lansează noi căști de gaming/audio

8 iun. 2017 Altele, Gaming

În mod normal, există două categorii diferite de căști: căștile de gaming și căștile audio folosite doar pentru a asculta muzică. Logitech G, brand al Logitech, a anunțat astăzi lansarea căștilor de gaming Logitech G433 7.1 Gaming Headset și Logitech G233 Prodigy Gaming Headset, ce oferă cele mai bune funcții din ambele categorii, împreună cu un design atractiv și bun de purtat pe stradă.

High_Resolution-G433 BOB Red

Ambele seturi de căști includ drivere avansate Pro-G, realizate din materiale hibride, care asigură un sunet de înaltă calitate. Driverele oferă sunete înalte și joase foarte clare cu distorsiuni minime. Logitech G optimizează calitatea sunetului pentru reproducerea analogică și ieșirea digitală USB, astfel încât profilul de sunet să fie corect indiferent de sursă.

High_Resolution-G233 Prodigy Gaming Headset FOB

În plus, Logitech G433 utilizează DTS Headphone:X 7.1 pentru a oferi sunet surround de înaltă fidelitate. Tehnologia DTS Headphone:X  reproduce cu precizie poziționarea difuzoarelor 7.1 și poziționarea audio, astfel încât utilizatorii pot auzi efectele asupra mediului înconjurător dar și sunetele pe care dezvoltatorii de jocuri intenționează ca gamerii să le auda. De asemenea, utilizatorii pot regla volumul pentru fiecare dintre cele șapte canale audio.

High_Resolution-G433 CORDS

Căștile Logitech G433 și Logitech G233 sunt rezistente, ușoare și extrem de confortabile. Modelul Logitech G433 dispune de un finisaj hidrofob, rezistent la murdarie, care vine în patru culori: Royal Blue, Fire Red, Triple Black și Camo Blue. Logitech G233 este îmbrăcat într-un material de culoare neagră, neted la atingere, cu cupe pentru urechi de culoare Cyan Blue. Ambele seturi de căști sunt dotate cu cupe pentru pentru urechi din plasă, care lasă aerul să circule, și pot fi ușor îndepărtate pentru curățare. De asemenea, Logitech G433 dispune de un al doilea set de cupe pentru urechi din microfibre, astfel încât utilizatorii să poată alege materialul preferat.

High_Resolution-G433 FOB Red SM

Ambele căști au un microfon detașabil, de înaltă calitate, cu un filtru micro pop pentru o reproducere a vocii și a comunicării vocale foarte clare. Ambele modele funcționează atât cu PC-uri, cât și cu console (inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch) și dispozitive mobile. Atât G433, cât și G233 sunt certificate oficial anti-disonanță, garantând cele mai înalte niveluri de claritate audio și vocală.

High_Resolution-G433-34R-Black-MF

Prețuri și disponibilitate

Căștile audio de gamig Logitech G433 și Logitech G233 vor fi disponibile începând cu luna iunie 2017 la un preț recomandat de 590 LEI, respectiv 410 LEI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.