fbpx

Logitech G Pro – Noile căști de gaming din gama Logitech G

Logitech G Pro – Noile căști de gaming din gama Logitech G

30 mart. 2018 Gaming

Logitech G, divizia de gaming de la Logitech,  lansează noile căști de gaming G PRO care au fost proiectate și construite în colaborare cu cei mai buni jucători de esports din lume.

Logitech G PRO_2

Căștile G Pro sunt ușoare, rezistente și abia aștept să testez dacă sunt confortabile în sesiuni de gaming prelungite. Acestea dispun de difuzoare Logitech G Pro-G, bureți înveliți în piele sintetică, pentru izolare fonică, și un microfon dotat cu condensator pentru a asigura o comunicare extrem de clară între jucători. Claritatea și calitatea cu care se laudă Logitech pentru difuzoarele prezente în Logitech G Pro, asigură jucătorilor posibilitatea de a auzi fiecare detaliu sonor și fiecare pas al adversarilor din jur. Toate aceste caracteristici au făcut ca Logitech G PRO să fie numite
căștile oficiale ale Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro League, ESL One și ESL Premiership, urmând a fi utilizate de numeroși jucători profesioniști și de către unele dintre
echipele de top din lume. Căștile PRO au fost concepute în strânsă colaborare cu jucătorii echipelor profesioniste TSM, G2 Esports și London Spitfire.

Difuzoarele avansate Pro-G au în construcția lor un material din plasă hibrid pentru o calitate audio superioară, iar în combinație cu profilele audio Logitech G acestea redau un sunet bogat,
bas pătrunzător, înalte clare și distorsiuni mici.

Logitech G PRO oferă o izolare fonică mai eficientă cu 50% decât era posibil pe modelele precedente de căști Logitech G, jucătorii fiind feriți de sunetele din jur care ar putea să le distragă concentrarea. Textura din piele sintetică ce învelește bureții cupelor oferă izolare pasivă maximă a sunetului, fiind comode, mai clare și volum puternic pentru ca utilizatorii să se poată concentra asupra jocului chiar și într-un mediu zgomotos. În plus, vin la pachet cu un set extra de bureți din microfibră. Căștile Logitech G PRO au exterior de culoare neagră, sunt ușoare și permit detașarea cablurilor la nevoie.

Logitech G PRO_5

Căștile Logitech G PRO vin echipate cu un microfon de calitate superioară peste care este aplicat un filtru din burete profesional, care oferă posibilitatea de a capta cu precizie și claritate sunetul, putând fi folosite atât pentru apeluri audio și comunicare în joc, cât și pentru înregistrarea vocii în scopul producției audio. Microfonul premium cu funcție de anulare a zgomotului beneficiază de un braț cu flexibilitate crescută, care ajută a îmbunătățirea capturii audio, în timp ce răspunsul în frecvență ridicat, raportul redus de zgomot și senzitivitatea crescută față de modelele Logitech din trecut asigură o claritate mai bună și o limită de frecvență mai mare.
Căștile Logitech G Pro sunt compatibile cu PC-uri, dispozitive mobile și console (inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch) și vor fi disponibile începând din luna aprilie 2018 la prețul recomandat de 459 Lei. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.