fbpx

Produsele lansate de Logitech la IFA 2017

Produsele lansate de Logitech la IFA 2017

Logitech a lansat la IFA un trackball nou – pentru cei care sunt mari fani ai acestui tip de controller pentru calculator, un sistem audio interesant, o tastatură office cu potențial imens dar și noi periferice wireless pentru gameri. Probabil cele mai interesante sunt dispozitivele wireless pentru că, în ultima vreme, Logitech a arătat că este posibil să ai performanță și la acestea, chiar și în gaming, reducând lag-ul aproape la nivelul transmisiei prin cablu.  

IMG_5789

Trackball MX ERGO

Logitech anunță modelul MX ERGO, un trackball wireless.. Fiind primul trackball lansat în aproape un deceniu, Logitech MX ERGO oferă un confort personalizat cu o bază ajustabilă, unică pe piață, precizie în efectuarea comenzilor și conectare cu multiple dispozitive. Toate aceste caracteristici au fost gândite special pentru admiratorii trackball-ului și utilizatorii care sunt în căutare de alternative pentru mouși și suprafețe tactile.

MX ERGO reduce tesiunea musculară cu 20% comparativ cu folosirea unui mouse standard. Datorită bazei ajustabile poți crește unghiul de la 0 la 20 de grade, ceea ce îmbunătățește poziția și mișcarea încheieturii mânii. Forma proiectată cu mare atenție oferă suport pentru degete și toată palma, în timp ce cauciucul de deasupra asigură o susținere plăcută și confortabilă pentru ore lungi de muncă.

MX ERGO oferă cea mai nouă tehnologie de tracking, permițând o navigare mult mai precisă, cu abilitatea de a schimba instant viteza cursorului și acuratețea doar printr-o apăsare de buton, pentru un control optim. Când modul de precizie este activat se aprinde o lumină cu LED, oferind control ideal pentru trackball.

Dispunând de o baterie reîncărcabilă care are o autonomie de până la 4 luni cu o singură încărcare, în funcție de gradul de folosire, MX ERGO îți poate garanta o zi completă de muncă cu doar un minut de încărcare în cazul în care rămâi fără baterie.

MX ERGO Feature 2

MX ERGO are în dotare Logitech Easy-Switch și Logitech Flow. Cu ajutorul Logitech Flow, disponibil sub formă de download gratuit, integrat în software-ul Logitech Options, și Easy-Switch poți duce utilizarea pe multiple calculatoare la un alt nivel. Schimbarea între două calculatoare se poate face aproape insesizabil, doar cu un mouse, chiar și copierea și mutarea de conținut, imagini și documente între ele.

Prețuri și disponibilitate

Logitech MX ERGO este prezentat la prețul de 99.99 de dolari și va fi disponibil pe Logitech.com și în magazinele selectate din America de Nord, începând cu luna septembrie.

Logitech MX Sound

Cu o putere de 24 W, difuzoare superioare și un canal reflex amplasat pe spatele boxei, MX Sound livrează o calitate audio ridicată având un bass care reproduce cu precizie sunetul. Aceasta este o caracteristică unică pe care majoritatea boxelor de această dimensiune nu o pot oferi.

MX Sound Feature 1

Controlul tactil bazat pe iluminare laterală facilitează ajustarea volumului sau conectarea cu alte dispozitive prin bluetooth. Modul standby se activează automat după 20 de minute de inactivitate, ajutând astfel la conservarea energiei.

Prețuri și disponibilitate

Logitech MX Sound va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie pe Logitech.com la prețul recomandat de 99.99 EUR.

MX Sound Feature 4

Tastatura Logitech Craft 

Logitech lansează modelul CRAFT, prima tastatură care are încorporat un disc cu multiple funcții destinate proiectelor creative. CRAFT arată și se simte mai plăcut decât oricare alt device pentru tastare și oferă o nouă modalitate de a accesa rapid instrumente de procesare specifice unui anumit tip de conținut, printr-un disc elegant din aluminiu.

Logitech Craft feature 1

Discul de aluminiu cu sensibilitate tactilă poartă denumirea de Crown și are ca funcție principală recunoașterea aplicațiilor folosite, oferind acces instant la instrumentele necesare. Cu o atingere ușoară poți accesa funcții specifice ale conținutului, precum mărimea pensulei, luminozitate, tipul de grafică, dimensiunea caracterelor, iar cu o apăsare se poate schimba funcția și valoarea acesteia. Opțiunile Logitech permit instalarea unor profile personalizate care maximizează procesul creativ când se lucrează în Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere CC, Adobe InDesign CC și Microsoft PowerPoint, Excel și Word. Crown aduce confort, implicare și comoditate procesului creativ permițând o interacțiune ambidextră ridicată.

CRAFT dispune de iluminare inteligentă cu lumină laterală care detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat luminozitatea în funcție de atmosfera camerei. Tastele sunt modelate astfel încât să fie confortabile, având un aspect familiar și fiecare tastă este proiectată pentru stabilitate și precizie.

În plus, prin simpla atingere a butonului Easy-Switch poți să schimbi între oricare trei dispozitive conectate, indiferent dacă folosești Windows PC sau Mac. Pentru a te conecta la calculator poți alege receptorul USB Logitech Unifying sau tehnologia Low Energy de conectare prin bluetooth.

CRAFT este foarte arătosă alături de alte echipamente premium pentru calculator, precum Logitech MX Sound, Logitech Spotlight Presentation Remote și Logitech MX Master 2S.

Logitech Craft feature

Prețuri și disponibilitate

Tastatura Logitech CRAFT va fi disponibilă începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 pe Logitech.com la un preț recomandat de 199 EUR.

Tastatura Logitech G613 LIGHTSPEED și mouse-ul wireless Logitech G603 LIGHTSPEED

Logitech G, brand al companiei Logitech, lansează mouse-ul wireless G603 LIGHTSPEED și tastatura wireless mecanică G613 LIGHTSPEED, două dispozitive care sporesc performanța gaming-ului wireless. Logitech® G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse face parte din noua generație de mouși de gaming care folosesc Hero, un nou senzor optic și tehnologia wireless avansată LIGHTSPEED. Logitech® G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard este o tastaură mecanică wireless cu o eficiență ridicată, creată pentru gameri ce caută performanță oferită de switch-uri mecanice și mai multă libertate în timpul sesiunilor de gaming. De asemenea, Logitech G lansează Logitech® G840 XL Gaming Mouse Pad, un mouse pad de o calitate superioară. Atunci când toate aceste trei dispozitive sunt folosite împreună rezultă un echipament wireless compact avansat.

Logitech G613 Feature 1

Pentru a atinge obiectivul de a crea un mouse de gaming wireless de înaltă calitate, care să ofere în același timp o autonomie mare a bateriei, am dezvoltat un nou sensor. HERO (High Efficiency Rated Optical) oferă o eficiență avansată, devenind cel mai performant senzor optic pentru o sesiune wireless de gaming. Hero oferă precizie și acuratețe la rezoluția de 12.000 DPI și o eficiență de zece ori mai mare decât generațiile anterioare de senzori.

Logitech G603 oferă o experiență wireless completă cu funcții performante pe placul și celor mai pretențioși gameri. Este primul mouse care are încorporat noul senzor Hero. Logitech G603 utilizează la maxim toate posibilitățile oferit de HERO pentru a pune la dispoziție peste 500 de ore de joc la performanță maximă. Acesta folosește tehnologia wireless LIGHTSPEED

Proiectată pentru o lume wireless, Logitech G613 dispune de tehnologia LIGHTSPEED prin care oferă sincronizare rapidă de 1ms și conectivitate Bluetooth pentru conectarea dispozitivelor multiple. Un mare plus îl constituie faptul că poate furniza până la 18 luni de gaming cu două baterii AA. De asemenea, Logitech G613 include 6 taste programabile G-keys, care vor face ușor accesibile diverse comenzi macro și in-app. O altă caracteristică importantă o reprezintă existența tastelor mecanice cu switch-uri Romer-G, care oferă o calitate competitivă, rezistență și o senzație foarte bună de tastare. Switch-urile Romer-G sunt acționate de la o distanță de 1.5mm, făcând procesul de tastare mai rapid cu 25% față de ceea ce oferă competitorul principal. Îmbinarea dintre aceste switch-uri și o forță redusă de acționare, de 45g, face posibilă o frecvență de răspuns aproape instantă și ajută la minimizarea oboselii oferite de sesiuni lungi de gaming.

Logitech G603 Feature 2

Conceput pentru gameri care apreciază un spațiu de joacă cuprinzător și un aranjament bine organizat al dispozitivelor, Logitech G840 este un mouse pad de dimensiuni mari care se poate plia pe suprafața biroului. Pentru un aspect îngrijit poți așeza mouse-ul și tastatura deasupra mouse pad-ului.

Prețuri și disponibilitate

Mouse-ul wireless de gaming Logitech G603 LIGHTSPEED și tastatura wireless mecanică G613 LIGHTSPEED vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2017, la un preț recomandat de 79.99 EUR, respectiv 149 EUR. Mouse pad-ul G840 XL va fi disponibil începând cu luna septembrie 2017, la un preț recomandat de 49.99 EUR.

IMG_5793

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.