fbpx

Luna cadourilor continuă! Iată cadoul perfect pentru fete – HUAWEI FreeBuds Lipstick

Luna cadourilor continuă! Iată cadoul perfect pentru fete – HUAWEI FreeBuds Lipstick

26 dec. 2021 Casti

Mai aveți cadouri de cumpărat? Eu am recomandarea perfectă de cadoul pentru fete, mai ales pentru fetele cochete care se înțeleg foarte bine cu tehnologia – căștile audio sub formă de ruj 😀 Este vorba de căștile HAUWEI FreeBuds Lipstick (un nume care le descrie perfect).

FreeBuds Lipstick sunt disponibile pe site-ul www.huaweistore.ro, la prețul de 1.099 Lei. Nu sunt tocmai ieftine, dar clar or să fie un cadou reușit.

Totodată, FreeBuds Lipstick sunt incluse și în campania de Crăciun desfășurată de Huawei în perioada 6 – 29 decembrie, prin care consumatorii care achiziționează produsul au șansa de a căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare.

HUAWEI FreeBuds Lipstick uimește de la prima vedere prin designul special în formă de ruj care revoluționează modelul tradițional al căștilor. Această estetică deosebită aduce o notă distinctivă și sofisticată produsului. Design-ul premium și minimalist transformă carcasa de încărcare într-un accesoriu de lux care poate fi folosit pentru a completa orice ținută. Produsul este proiectat de o echipă de la Centrul de Cercetare Estetică al Huawei din Paris, împreună cu departamentul de proiectare a produselor din China.

În comparație cu materialul din plastic, care este utilizat în general în proiectarea carcasei de încărcare a căștilor tradiționale TWS, HUAWEI FreeBuds Lipstick folosește oțel inoxidabil trecut printr-un proces de realizare complex – fiind utilizată o temperatură ridicată de până la 1300° C și un element rar care îmbunătățește vizibil rezistența la coroziune – oligoelementul de molibden (Mo). De asemenea, căștile sunt rezistente la temperaturi ridicate, au proprietăți hipoalergenice și își mențin luciul și netezimea după utilizarea îndelungată.

Proiectanții HUAWEI FreeBuds Lipstick au apelat la o procedura CNC pentru a modifica detaliile în milimetri și au lustruit produsul într-un unghi radian mic cu o rază de 0,5 mm. Acest lucru nu numai că păstrează acuratețea experienței vizuale generale, dar, în același timp, asigură finisaje delicate la atingere.

Suprafața de lustruire a produsului a trecut prin trei procese de șlefuire (dură, medie și fină). Corpul de lux din oțel inoxidabil este construit pe baza a 30 de procese de proiectare complexă și lustruit la un nivel ultra-înalt, producând o suprafață netedă ca o oglindă.

Sunt super elegante și vedeți că s-a lucrat foarte mult la ele ca să fie folosite nu doar ca o pereche de căști, ci și ca un accesoriu perfect pentru o ținută la modă.

Frumusețea transpusă în sunet – experiență audio inteligentă

Sunetul este cel mai important simț atunci când vine vorba de produse audio. Huawei îmbină tehnologia de top din industrie pentru căștile open-fit precum Anularea Activă a Zgomotului, tehnologia AEM și designul confortabil în HUAWEI FreeBuds Lipstick aducând o experiență inteligentă de ascultare.

Carcasa HUAWEI FreeBuds Lipstick are o închidere magnetică, ce produce un sunet similar celui produs de inchiderea unui ruj tradițional.

Da, sunt un pic cam scumpe, dar nu depășesc cu mult prețul unei perechi de căști premium, iar al cum arată…. merită ceva bani extra pentru a oferi cadoul pe care persoana ta dragă nu o să-l uite.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.