fbpx

Magie de la HONOR – Magic 4 Lite & Magic 4 Pro

Magie de la HONOR – Magic 4 Lite & Magic 4 Pro

16 iun. 2022 Smartphone-uri

Timp de o săptămână, m-am distrat cu două modele noi de smartphone-uri de la HONOR – Magic 4 Lite și Magic 4 Pro. Două telefoane din segmente complet diferite de preț.

HONOR Magic 4 Lite costă aproximativ 1.500lei, în acest moment, Iar Magic 4 Pro ajunge la 5.500lei. Diferența asta mare de preț se regăsește și în specificații, dar partea bună e că avem telefoane pentru toate bugetele 😀

În review-ul video am vorbit mai mult de partea video și am pus imagini filmate în primul rând cu HONOR Magic 4 Pro – pentru că asta e la ce el se pricepe cel mai bine – la video-uri de calitate. Am pus și câteva imagini, dar pozele se văd mai bine pe site, nu într-un video.

Așa că veți găsi mai multe poze făcute cu cele două device-uri spre finalul acestui review text.

Am folosit HONOR Magic 4 Lite în special la făcut poze, poze simple, fără zoom. Cele 3 camere de pe spate, de 2 MP macro, 2MP de adâncime și 48MP wide fac o treabă bunicică – la cei 1.500lei, iar camera frontală de 16MP chiar e super ok.

Telefonul stă foarte bine și la capitolul baterie și încărcare fast-charge, dar nu are încărcare wireless, iar ecranul LCD de 6,81 inci e cam slăbuț.

Mi-a plăcut super mult spatele mat pe care nu rămân deloc amprente și care reflectă diferite culori în funcție de cum bate lumina.

Poze realizate cu HONOR Magic 4 Lite:

În schimb, tot cu un sistem de 3 camere (+ 2 extra senzori care par camere foto), dar de 64 MP telephoto, 50 MP wide și 50 MP ultrawide, HONOR Magic 4 Pro face și poze superbe și filmări wow. Mi-au plăcut mai ales filmările Slow motion, cele ultra-wide și modul Movie ce adaugă LUT-uri chiar în timp ce filmezi. Totul la o rezoluție de până la 4K – 30 fps.

Și camera frontală de 12 MP e foarte bună, deși în lumină slabă filmează mai slab.

Bateria deși e un pic mai mică față de Magic 4 Lite, de 4.600mAh – în loc de 4.800mAh, ține telefonul pornit o zi întreagă. Iar încărcarea fast-charge de 66W e WOW!

Ecranul OLED de data asta se vede grozav, și e curbat, ceea ce e un plus pentru mine.

Apropo de plusuri, Magic 4 Pro are și încărcare wireless, senzor de amprentă în ecran (nu pe butonul de on/off ca la Magic 4 Lite), este protejat împotriva prafului și a apei, are un procesor mult mai bun, mai multă memorie internă și mai mulți RAMi. Dar asta e normal! Totuși, vorbim de o diferentă de 4.000lei.

Poze realizate cu HONOR Magic 4 Pro:

camera frontala
zoom x5
ultra-wide
wide
night
night

Pozele cu modul Night arată super, nu?

Și nu, nu vă faceți griji, deși HONOR e un frate mai mic pentru HUAWEI, nu are probleme moștenite de la HUAWEI. Serviciile Google funcționează fără probleme.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.