fbpx

Maguay a lansat noua gama de PC-uri

Maguay a lansat noua gama de PC-uri

20 iun. 2016 Evenimente, Lansari

Evenimentul de lansare a fost unul reușit, plin de tehnologie, device-uri noi și detalii interesante de la parteneri.

Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Evenimentul Maguay – „Keep Calm and Press the F5 Button” a însemnat atât produse noi cât și un refresh tehnologic al platformelor ce stau la baza sistemelor PC Maguay.

IMG_9764

Maguay oferă produse ce împacă atât dorința consumatorilor de a deține sisteme custom, cât și încrederea pe care aceștia o au în sisteme branding, și astfel renunesc avantajele celor două tipuri de sisteme (custom – branded): preț ca la sistemele custom, cable management făcut ca la carte și componente premium alese de specialiști.

IMG_9774

Maguay nu vinde produse ieftine, ci produse cu ajutorul cărora vă puteți recupera cât mai repede investiția. Durata media de utilizare fiind de 5 ani.

IMG_9744

Produsele nou lansate:

  • Sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip All-in-One destinat gaming-ului fără compromis. Acesta dispune de un ecran curbat de 34″, cu rezoluția de 3440×1440 și poate fi configurat cu cele mai performante componente standard: placa de bază este în format miniITX și placă video full size cu răcire pe 2 sloturi, standardizare ce permite orice fel de upgrade ulterior. Sistemul expus a fost dotat cu procesorul Intel Core i7-6700K și cea mai puternică placă video a momentului, bazată pe proaspăt lansatul nucleu Pascal – NVIDIA GeForce GTX 1080. Prețul este de la 2.489 euro fără TVA.
  • Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99 și cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cu nucleu Broadwell-E și având un număr impresionant de 6, 8 sau 10 nuclee (decacore), ce sosește cu sistem de răcire pe lichid. Acesta mai poate fi configurat cu până la 128 GB de memorie DDR4 ultra-rapidă și noile plăci video NVIDIA Pascal – GeForce GTX 1080, în configurație single și SLi.Prețul este de la 2.725 euro fără TVA.
  • Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor și placă video de desktop, cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.
  • IMG_9746
  • Stațiile de lucru Maguay PowerStation X1 și X2, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Xeon E3/E5, în configurație single și dual. PowerStation X1 costă de la 1.384euro fără TVA, iar X2 costă de la 2.289euro fără TVA. Acestea au fost prezentate ca soluții complete, împreună cu monitoarele profesionale EIZO ColorEdge și ASUS ProArt, precum și cu perifericele specializate, de control spațial, 3Dconnexion.
  • Noile desktop-uri și laptop-uri pe tehnologie Intel Skylake destinate mediului de afaceri.

IMG_9729

Iar noutățile nu s-au oprit aici, sistemele Maguay de înaltă performanță fiind acum configurabile cu SSD-uri PCI Express bazate pe chip-uri cu stocare paralelă 3D NAND.

Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner.

IMG_9748

„Maguay, în calitate de Intel Technology Provider Platinum, a integrat întotdeauna cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră. Produsele Maguay nu au fost niciodată definite doar ca sisteme hardware asamblate din componente ci ca soluții complete, testate și certificate împreună cu specialiștii noștri. Cei 24 ani de experiență ai companiei  Maguay și cei 16 ani de parteneriat cu Intel s-au fructificat, de-a lungul timpului în importante proiecte realizate împreună. De asemenea,  Intel a acordat companiei Maguay, în cadrul evenimentului internațional CeBIT 2012, premiul special pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.” a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

IMG_9769

Comentarii

    1. Nici gand. Maguay e ca prietenul ala pe care il chemi sa-ti faca configuratia unui sistem performant.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.