fbpx

Maguay lansează gama nouă de servere cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3

Maguay lansează gama nouă de servere cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3

1 iul. 2015 Altele

Maguay, cel mai important producător autohton de sisteme informatice, a lansat noile servere eXpertServer, cu procesoare din seria Intel® Xeon® E7 v3.

Intel Corporation a lansat pe 25 iunie 2015, în România, noua gamă de procesoare Intel® Xeon® E7. Noile procesoare Intel® Xeon® E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

În cadrul show-case-ului Maguay a prezentat serverul eXpertServer 411-E7-4U, o soluție enterprise server de tip multiprocesor în format rackmount 4U. Serverul este destinat aplicațiilor de tip mission-critical, potrivit scenariilor de implementare a datacenterelor moderne: consolidare – virtualizare, privat cloud, hybrid cloud sau cluster baze de date enterprise, inclusiv arhitecturi de tip in-memory (SAP).

Maguay eXpertServer 411-E7-4U_1

Cele mai importante noutăți în configuraţia eXpertServer-ului lansat de Maguay sunt:

  • Server tip quad-procesor cu suport pentru 4 procesoare Intel® Xeon® din seria E7-4800/8800 v3, 3 x QPI (max. 9.6GT/s), max. 18 core per CPU, 45MB L3 cache
  • 96 sloturi DIMM suportând până la 6TB memorie DDR4
  • Suport pentru ultima și cea mai performantă tehnologie SSD: 4 sloturi hot-swap NVMe
  • Management complet și performant, inclusiv de la distanță și inclusiv al consumului de putere

Serverul continuă tradiția Maguay de a aduce pe piață cele mai noi tehnologii direct de la producătorul acestora, este bazat pe o arhitectură standardizată și non-proprietară, în același timp configurabilă conform necesităților utililizatorilor. Produsul este disponibil pe site-ul www.maguay.ro.

Maguay eXpertServer 411-E7-4U_2

“Maguay a lansat noile servere în premieră pe piața românească concomitent cu prezentarea procesoarelor Intel® Xeon® E7 v3.  Noile Maguay eXpertServer 411-E7-4U, echipate cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3 livrează o performanță fără precedent, scalabilitate, disponibilitate și se încadrează în conceptul No Time for Downtime.

No Time for Downtime a devenit în timp unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România ajuns la a-14-a ediție. Anul acesta vom prezenta cele mai noi soluții informatice pentru transformarea modernă a infrastructurii organizațiilor: hybrid cloud (mix între cloud public și privat), software defined infrastructure, soluții de securitate, back-up și virtualizare, oferite de Maguay și partenerii evenimentului.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.