fbpx

Mâine începe ICEEFest!

Mâine începe ICEEFest!

10 iun. 2015 Altele

Sunt tare încântată că anul ăsta o să fiu prezentă la ICEEFest, cel mai amplu festival dedicat internetului, comunicării, marketingului digital și tehnologiilor digitale.

ryyr

Interactive Central and Eastern European Festival are loc pe 11 și 12 iunie, joi și vineri, în București, în incinta Grand Cinema Digiplex din mall-ul Băneasa.

Peste 90 de speakeri vor urca joi și vineri pe 5 scene diferite unde vor discuta despre domenii de interes maxim pentru companiile care vor să fie la curent cu tot ce se întâmplă în mediul digital.

Facebook, Google, Yahoo, Uber, Skype, eMag, Vice, CatMusic, Twitter sau Shazam sunt doar câteva dintre companiile majore care susţin la ICEEfest 2015 prezentări sau workshopuri legate de creşterea importanţei telefonului mobil în consumul de Internet.

61674530

Anul acesta festivalul are cea mai mare amploare de până acum, se vor utiliza trei scene pentru prezentări: InnovationKnow-How și Experts la care se adaugă zonele VIP precum și spectacolele de stand-up comedy, proiecții și muzica live din cadrul The Viral Nights of ICEEfest.

Dacă veți participa la eveniment, vă recomand să folosiți aplicația ICEEfest pentru o organizare mai bună a timpului și ca să stabiliți întâlniri. O aplicație asemănătoare am folosit și la MWC din Barcelona, mă bucur să văd că evenimentele de la noi nu se lasă mai prejos.

Participanții la ICEEfest pot ajunge gratuit la locație, cu o mașina UBER. Folosește codul ICEEFEST și ai primele 2 curse gratuite care încep sau se termină la Uber Station. Detalii aici.

uber_bucharest_iceefest_social_1200x628_r1

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital și e prezentat de Orange.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.