fbpx

Mâine o să mă joc cu Galaxy Note 7

Mâine o să mă joc cu Galaxy Note 7

8 aug. 2016 Smartphone-uri

Mâine sper să văd pentru prima dată noul device de la Samsung – Galaxy Note 7.

Samsung a sărit peste Note 6 pentru a ajunge la o coordonare cu seria S, anul acesta fiind lansat S7. Un alt motiv pentru care cred eu că au sărit peste Note 6 este și pentru o concordanță cu Android, anul acesta (probabil la începutul lui septembrie) apare Android 7.0 – Nougat.

Note 7 seamănă destul de mult cu Galaxy S7 edge la design, având ambele margini curbate, iar o variantă fără margini curbate nu este disponibilă momentan.

phphwx0eu

Ecranul este de 5.7 inch Quad-HD Super AMOLED și este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 5, mult mai durabilă față de modelul anterior, iar Edge Panel oferă acces rapid la aplicații, noutăți și funcții precum contactele, calendarul sau camera foto frontală.

Atracția principală a acestui nou device este Iris Scanner-ul ce recunoaște și astfel permite accesul în aplicațiile telefonului. Abia aștept să testez acestă funcție.

Mai multe detalii despre noul smartphone de la Samsung puteți citi aici.

Precomenzile pentru Galaxy Note 7 încep de pe data de 16 august, vor fi aproximativ 4.000 de bucăți pregătite pentru etapa de precomenzi.

Device-urile Note 7 cumpărate prin precomandă vor ajunge cu trei zile înainte de a fi disponibile în magazine – probabil până pe 31 august. Data de 2 septembrie fiind data la care device-urile vor putea fi cumpărate direct din orice magazin de specialitate.

Ca și Galaxy S7, Galaxy Note 7 vine la precomandă cu noii ochelari Gear VR – generația a 3-a. Chiar ochelarii prezentați în timpul lansării lui Note 7.

O să încerc mâine să filmez un live de la prezentarea lui Note 7. Aici veți putea vedea live-ul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.