fbpx

Mergi la Comic Con și te alegi cu un job la Ubisoft

Mergi la Comic Con și te alegi cu un job la Ubisoft

26 aug. 2022 Evenimente, Gaming

Azi începe Comic Con! YEY! Timp de 3 zile toți gamerii, pasionații de filme și benzi desenate, cosplayerii și toți cei care sunt doar curioși ce jocuri noi mai apar, se vor strânge la cea de-a noua ediție East European Comic Con, organizată tot la Romexpo.

Ubisoft România vine la Comic Con cu o noutate pe plan local – cei care își doresc să dea startul carierei lor în industria jocurilor video își pot pune la încercare skill-urile de Video Game Tester participând la două probe fulger. Dacă le trec cu brio, aceștia primesc confirmarea că sunt angajați, chiar în cadrul evenimentului. Totul se va întâmpla la standul Ubisoft, unde vor avea loc și multe activități distractive, dar și un moment special pentru pasionații de gaming.

Ce condiții trebuie să îndeplinești? Trebuie să ai diploma de bacalaureat (nu la tine, dar să ai bac-ul luat) și au cunoștințe bune de limba engleză. Nu trebuie să-ți aduci CV-ul 😀

Poți obține în timp record un job entry-level, cu program hybrid, dacă treci de cele două probe rapide pentru rolul de Video Game Tester: un scurt interviu cu doi specialiști din companie urmat de testarea atenției la detalii și a vitezei de reacție prin identificarea și raportarea bug-urilor dintr-un joc. În urma probelor, participanții vor afla până la finalul evenimentului dacă sunt sau nu angajați.

Chiar dacă nu ești selectat, măcar descoperi ce presupune, pe scurt, munca unui Video Game Tester – ca să vezi dacă e un job potrivit pentru tine.

Ubisoft România pregătește și multe activități distractive care vor anima atmosfera la East European Comic Con. Vizitatorii își pot face poze alături de unul din personajele iconice Assassin’s Creed la cabina foto special amenajată și se pot juca ultimul titlul al seriei, Assassin’s Creed Valhalla, la colțul de gaming, care marchează și aniversarea de 15 ani a celebrei francize. Tot la stand, cei prezenți la eveniment pot încerca și coregrafiile celor mai în vogă piese ale anului, în zona special amenajată Just Dance.

Un moment special pentru pasionații de gaming va avea loc sâmbătă, pe 27 august, începând cu ora 16:30. Cei care îl îndrăgesc pe streamer-ul local Bobo Spider îl pot cunoaște chiar la standul Ubisoft, unde acesta va organiza un Meet and Greet și va interacționa live cu membrii comunității lui.

În acest an, East European Comic Con va avea loc la Romexpo între 26 și 28 august și toți vizitatorii convenției sunt invitați la standul Ubisoft în această perioadă. Mai multe detalii despre programul activităților vor fi anunțate curând pe pagina oficială Ubisoft România, pe Facebook și Instagram.

Cei care își doresc să afle mai multe informații despre rolul de Video Game Tester, o pot face aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.