fbpx

Mergi la Tomorrowland cu Lipton Ice Tea

Mergi la Tomorrowland cu Lipton Ice Tea

5 iun. 2016 Concursuri

V-am povestit deja despre noua campanie Lipton Ice Tea – #verdelamuzica și despre noua aromă Lipton Green Ice Tea Mint Lime. Acum revin cu o veste foarte bună, noua campanie aduce și o serie de provocari pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea prin care fanii pot merge cu prietenii la Tomorrowland.

Lipton Ice Tea_Tomorrowland_1

La fiecare început de săptămână, până la finalul lunii iunie, Zmenta, Naguale, DJ Optick și Pandutzu vor posta pe pagina Lipton o serie de provocări în urma cărora vor oferi celor mai creativi fani bilete la festivalul verii – Tomorrowland, Boom, Belgia, 22-24 iulie 2016. Astfel, în fiecare săptămână, până pe 26 iunie, va fi lansat un nou challenge:

Lipton Ice Tea_Tomorrowland_2

– 24 – 29 mai: provocare Zmenta

– 30 mai – 5 iuie: provocare DJ Optick

– 6 – 12 iunie: provocare Pandutzu

– 13-19 iunie: provocare Naguale

– 10-26 iunie: provocare Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea_Tomorrowland_3

Sunt puse la bătaie 12 experiențe la Tomorrowland, adică 12 fani vor face parte din gașca Lipton Ice Tea care merge la Tomorrowland vara asta. Toții beneficiază de OneDay Pass la festival, transport și cazare.

Poți afla mai multe detalii consultând regulamentul.

Comentarii

  1. Eu chiar aș merge, dar nu pre am cum din păcate, stâng bani pentru un DSLR, iar la concurs nu pot participa pentru că, ei bine, am doar 15 ani. Poate la anul 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.