fbpx

Samsung lansează cardurile MicroSD EVO Plus de 256GB

Samsung lansează cardurile MicroSD EVO Plus de 256GB

16 mai 2016 Altele

Odată cu dezvoltarea și apariția de noi device-uri care filmează 4K, cardurile microSD trec și ele printr-o transformare care să le permită o capacitate mai mare de stocare pentru conținutul 4K.

Samsung a lansat un nou card de memorie, cardul microSD EVO Plus cu o capacitate de 256GB. Modelul EVO Plus de 256GB oferă cea mai mare capacitate de stocare pentru un card microSD din clasa sa, cu viteze de scriere și citire de peste 90MB/s, fiind perfect atât pentru smartphone-urile și tabletele premium, cât și pentru camere video 360, camere de acțiune și drone. Cu ajutorul cardului se pot înregistra până la 12 ore de video 4K UHD sau 33 ore de video Full HD.

EVO Plus 256GB microSD card_02

EVO Plus 256GB, datorită tehnologiei avansate V-NAND de la Samsung, oferă viteze de citire de până la 95MB/s și de scriere de până la 90MB/s.

Samsung oferă o garanție de 10 ani pentru cardurile microSD EVO Plus 256GB în peste 50 de piețe, inclusiv în SUA, Europa, China și în alte regiuni, începând din iunie 2016.

„Odată cu tendința consumatorilor de a se orienta spre dispozitive mobile foarte performante, cu necesar mare de stocare, noul nostru card microSD de 256GB, dezvoltat cu tehnologia V-NAND, ne permite să le oferim utilizatorilor cardurile de memorie pe care și le doreau,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte senior Brand Product Marketing, Memory Business, Samsung Electronics. „Cardul microSD EVO Plus de 256GB le va oferi utilizatorilor o capacitate mare de stocare și viteze rapide de scriere și citire. Suntem entuziasmați să le oferim clienților confort în utilizare și o experiență multimedia plăcută atunci când accesează, salvează sau împărtășesc conținutul creat.”

Funcții și specificații

Categorie Samsung EVO Plus 256GB
Capacitate ·         256GB conținut stocat

o    Până la 55.200 poze

o    Până la 12 ore de video 4K UHD

o    Până la 33 ore de video full HD

o    Până la 46 ore de video HD

o    Până la 23.500 MP3 fișiere/piese audio

Samsung 4- Caracteristiciii ·         Rezistent la apă (IEC 60529, IPX7)

·         Rezistent la temperatură

·         Rezistent la razele X

·         Rezistent la magnetism

Viteza transferurilor ·         Viteză de citire și scriere de până la 95MB/s, respectiv 90MB/s.
Clasa Speed ·         UHS-1, Clasa 10, (U3) compatibil
Garanție 10 ani

Comentarii

  1. Wow!!! Cwl mai mult îmi place garanția de 10 ani care e chiar foarte mult. Dar totusi daca se strica atunci pierzi tot, cred ca asta au vrut cei de la Samsung sa compenseze cu acei 10 ani de garantie. In rest viteza mi se pare foarte bune. Oare cat costa?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.