fbpx

Microsoft Digital Transformation MasterClass 2020

Microsoft Digital Transformation MasterClass 2020

16 iun. 2020 Altele

Microsoft România organizează pe 18 iunie, ora 10.00, primul masterclass virtual de transformare digitală – Microsoft Digital Transformation MasterClass 2020: Cum putem identifica noi oportunități de business cu ajutorul tehnologiei. Evenimentul reunește experți care vor discuta despre transformarea digitală și impactul pe care aceasta o are asupra industriei, companiilor și societății în general.

Eveniment la care m-am înscris și eu.

Modul în care companiile s-au adaptat și au răspuns în timp real la nevoile clienților, care sunt noile capabilități pe care organizațiile le-au dezvoltat în ultimele trei luni și cum au folosit tehnologia pentru a le implementa; care sunt noile oportunități pe care mediul de afaceri le explorează pentru a inova; adaptarea modelelor de afaceri, cu accent pe reducerea costurilor pentru repornirea afacerilor – acestea vor fi principalele unghiuri din care va fi abordată joi tema transformării digitale în cadrul Microsoft Digital Transformation Masterclass.

Invitatul special al evenimentului este Shivvy Jervis, cunoscută adeptă a viitorologiei și fondator al forecasting lab FutureScape 248 și cu o experiență de necontestat privind futurismul. De-a lungul celor 12 ani de carieră Shivvy Jervis a vorbit în fața a mii de oameni despre teme-cheie din domeniul tehnologiei și cum inovația poate fi utilizată pentru a îmbunătăți potențialul uman și impactul asupra societății.

În cadrul evenimentului Fady Chreih, CEO Regina Maria și Violeta Luca, General Manager Microsoft România vor discuta despre adaptarea companiilor și răspunsul în timp real la nevoile clienților și modul în care tehnologia schimbă business-urile astăzi mai mult ca niciodată, subliniind importanțanoilor instrumente și tehnologii în sistemul de sănătate.

Pentru a stimula discuțiile despre transformarea digitală, Daniel Rusen, Marketing & Operations Director, Microsoft Romania va vorbi despre ultimele aplicații tehnologice din cadrul procesului de transformare digitală şi impactul tehnologiei în business pentru a încuraja inovația în cadrul mediului de afaceri local.

Agenda completă a evenimentului precum și formularul de înscriere sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.