fbpx

Miele a lansat o nouă gamă de mașini de spălat rufe și aspiratoare fără sac

Miele a lansat o nouă gamă de mașini de spălat rufe și aspiratoare fără sac

11 sept. 2016 Lansari

Miele a prezentat, în premieră, la IFA 2016, noi produse cu funcții exclusive, printre care: prima mașină de spălat rufe cu uscător încorporat și dozare automată a detergentului, o gamă de aspiratoare fără sac, cu performanțe de curățare excelente și noua gamă entry de mașini de spălat complet modernizate și echipate. Totodată Miele anunță că uscătoarele din clasa de eficiență A+++ vor fi reduse cu 500 de dolari.

Pentru noua gamă de mașini de spălat rufe cu uscătoare, Miele a utilizat platforma IMB cu scopul de a demonstra cum au fost proiectate produsele.Cu noile modele, până la 5 kg de rufe pot fi spălate și uscate fără a mai fi necesară scoaterea hainelor între cele două cicluri de funcționare. Acest lucru corespunde unei încărcări casnice uzuale. În același timp, noul model WT1 de la Miele are toate caracteristicile prin care mașinile de spălat și uscătoarele Miele din gamele W1 și T1 s-au diferențiat de competiție – inclusiv sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi.

modelul WT1

Cea mai convenabilă mașină de spălat cu uscător de pe piață

Sistemul rapid și eficient PowerWash 2.0, în combinație cu noul program ‘QuickPower Wash&Dry’ garantează spălarea și uscarea rufelor în mai puțin de trei ore.

În funcție de setul de caracteristici, WT1 poate fi conectată la Internet prin WLAN, folosind o aplicație gratuită pusă la dispoziție de Miele, nefiind necesare resurse hardware suplimentare. Atunci când nivelul de detergent lichid este scăzut, TwinDos transmite informația automat pe smartphone sau tabletă, opțiunea de comandă fiind inclusă.

Primul aspirator fără sac de la Miele

Până de curând, Miele, liderul de piață pe segmentul aspiratoarelor clasice cu sac, a ocolit segmentul aspiratoarelor fără sac. „Aspirarea fără sac nu a fost compatibilă cu cerințele de calitate ale clienților Miele, în ceea ce privește performanța de curățare, comoditatea și igiena”, explică Frank Jüttner. Cu toate acestea, deoarece numărul adepților acestei metode de aspirare a crescut constant, inginerii de produs de la Miele au depus eforturi pentru a surmonta dezavantajele inerente ale acestei metode.

modelul Blizzard CX1

Vizitatorii de la târgul IFA din acest an au putut găsi standul Miele peste 400 de aparate electrocasnice pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.