fbpx

Millidge și Doig au împlinit 10 ani

Millidge și Doig au împlinit 10 ani

15 iun. 2016 Oferte

Consider că Millidge și Doig sunt cele mai simpatice mascote pe care le-am văzut la o companie prezentă în România, sunt amuzante, sunt drăgălașe și vin mereu cu oferte super bune. Nu se putea ca de ziua lor să nu aibă o mare surpriză pentru clienții Orange PrePay – de zece ori mai mult internet!

Orange PrePay sărbătorește 10 ani de distracție împreună cu Millidge și Doig cu o ofertă aniversară care aduce de zece ori internetul inclus în opțiunile activate începând cu 15 iunie 2016.

image004

La activarea unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la 31 decembrie 2016, cu o opțiune activă în cont. Activând concomitent o opțiune cu minute și una de internet, aceștia pot avea bonusul de 10X traficul de internet pentru fiecare dintre opțiuni.

Bonusul se acordă la prima activare a uneia din opțiunile PrePay din portofoliul Orange valabile în perioada promoției.

Oferta este valabilă în perioada 15 iunie-18 iulie, cu posibilitate de prelungire.

Acum 10 ani, Millidge și Doig au apărut pentru prima dată într-o reclamă Orange, intrând astfel pentru prima oară în casele românilor. Îndrăgiți de către adulți și copii deopotrivă, de-a lungul timpului cei doi ne-au amuzat cu fiecare apariție – au cântat, ne-au invitat la dans, ne-au încurajat să sprijinim tinerii olimpici sau să cântăm la pian.

 Acum a venit vremea să îi sărbătorim oferind clienților PrePay un bonus de internet pentru distracție înzecită. Iar aventurile lor din această vară nu se opresc aici. Pregătim în continuare noi surprize care să îi bucure pe fanii lui Millidge și Doig” a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.