fbpx

Jocul Mobile Suit Gundam Extreme vs. Force o să fie lansat în curând

Jocul Mobile Suit Gundam Extreme vs. Force o să fie lansat în curând

11 iun. 2016 Gaming

Jocul Gundam Extreme este un joc de lupte 3D de tip Arcade cu un costum mobil, el este proiectat de Kunio Okawara.

Mobile-Suit-Gundam-Extreme-VS-Force

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a anunțat că cel mai nou joc Gundam Extreme va fi lansat pe 12 iulie și va fi distribuit exclusiv în format digital pentru PlayStation Vita. Publisher-ul a dezvăluit noi personaje și un nou sistem de luptă.

Iată cum arată jocul:


Două noi personaje Mobile Suit se vor alătura universului MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS FORCE:  GUNDAM, pilotat de Loran Cehack este soluția ideală pentru luptele de la distanță mare și de la apropiere, în timp ce Infinite Justice GUNDAM, pilotat de Athrun Zala a fost proiectat pentru lupte de la distanță medie. Alături de ei vor debuta și noii Wingmen: Z’GOG și RICK-DIAS.

mobile-suit-gundam-extreme-vs-force-ps-vita-1221-007

Jucătorilor le sunt pregătite și inovații ale sistemului de luptă, precum FORCE ATTACK. Acest atac special deosebit de puternic poate fi folosit exclusiv de Force Commands și Battleships, pe durata misiunilor de tip Unit Battle. Deși FORCE ATTACK poate avea efecte devastatoare asupra personajelor MS din joc, trebuie folosit cu atenție, din cauza timpului lung de încărcare.

Noul joc MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS FORCE va fi lansat pe 12 iulie 2016 în Europa, Orientul mijlociu, Africa și Australasia, în format digital numai pe PlayStationVita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.