fbpx

Modele unice de smartphone-uri de la HTC

Modele unice de smartphone-uri de la HTC

22 feb. 2016 Lansari, Smartphone-uri

HTC a dezvăluit ieri cele mai recente modele de smartphone-uri – HTC Desire 530, 630 şi 825. Folosind un efect micro splash creat special pe carcasa de policarbonat, modelele prezentate devin unicat.

ff

Ținând cont de preferinţele utilizatorilor, de dorinţa acestora de a fi diferiţi, echipa de design HTC a folosit o procedură de vopsire care tratează fiecare telefon ca pe un tablou. Folosind duze tip spray proiectate special şi setări diferite de presiune şi vâscozitate a vopselei, aceştia au reuşit să creeze un obiect care nu numai că arată altfel, dar nu seamănă cu nimic altceva de pe piaţă.

Aceste telefoane sunt disponibile într-o gamă variantă de culori – Stratus White Remix cu micro splash în 2 culori şi Graphite Gray Remix cu micro splash auriu pentru Desire 630 şi 825, şi Graphite Grey şi Solid Stratus White cu blocuri de culoare pentru Desire 530.

Există și carcase în două culori detaşabile, care se pot desface în mai multe părţi, o curelușă inspirată de curelele de mână ale genţilor, şi peste 25.000 de teme care permit modificarea culorii şi fundalului, în funcţie de fotografiile preferate.

HTC Desire 530/630

Însă design-ul nu înseamnă totul. Şi sunetul este foarte important. Atât Desire 630 cât şi 825 au suport Hi-Res Audio şi sunt dotate cu tehnologia revoluţionară HTC BoomSound cu Dolby Audio, capabilă de redare audio cu de 4 ori mai multe detalii decât calitatea CD. Desire 630 şi Desire 825 vor veni şi cu căşti Hi-Res care oferă o fidelitate mai mare a sunetului, chiar din cutie.

Camera foto

Se estimează că tinerii realizează până la 25.000 selfie-uri în timpul vieţii, iar calitatea imaginii trebuie să-şi atingă şi ea ţinta, şi de aceea aceste telefoane au fost dotate în mod special cu o cameră foto frontală de 5 MP şi cu moduri Auto Selfie şi Voice Selfie, care permit utilizatorilor să facă fotografii fără să apese pe vreun buton. Integrarea funcţiei Live Make-Up pe modelele Desire 630 şi 825 asigură retuşarea feţei, pentru un aspect plăcut în orice moment.

030441ensizaywe9swdu2e

Cameră principală are 8 MP pentru HTC Desire 530, 13 MP pentru Desire 630 şi Desire 825, şi senzori BSI integraţi care sporesc cantitatea de lumină captată. Funcţiile suplimentare precum fotografierea în rafală şi modul panoramic permit capturarea unui subiect aflat în mişcare şi crearea de fotografii de peisaj profesioniste, Google Photos oferind stocarea ideală pentru fotografii şi clipuri video.

HTC Sensor Hub este integrat în modelul Desire 825 – o funcţie care permite supravegherea îndeaproape a stării de sănătate. Întotdeauna pornit, Hub-ul HTC Sensor înregistrează activitatea, gesturile şi mişcările dinamice, oferind statistici în timp real care pot fi conectate automat la unele dintre cele mai populare aplicaţii de monitorizare fitness, incluzând Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking şi Google Fit.

Disponibilitate

HTC Desire 530, 630 şi 825 vor fi disponibile la nivel global, atât la comercianţi cât şi pe htc.com, începând cu al doilea trimestru din 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.