fbpx

Noi monitoare de gaming de la LG

Noi monitoare de gaming de la LG

14 iun. 2017 Gaming

În ultima perioadă au fost lansate foarte multe monitoare de gaming, chiar și la testat am primit monitoare de gaming anul ăsta cât nu am primit în cei trei ani de când fac review-uri. Pentru că monitoarele de gaming sunt extrem de rapide, au culori reușite și contrast bun, mulți utilizatori le cumpără chiar dacă nu se joacă în mod constant. E adevărat că și prețul lor e mai ridicat, dar majoritatea vin cu extra-funcții extrem de utile (butoane programabile pentru meniu, suport de căști, cable management mai bun, mai multe porturi de conectare etc.), iar monitoarele de gaming ultra-wide au o piață din ce în ce mai mare.

IMG_3953

 

Pentru că lucruri evoluază foarte rapid, nici LG nu putea rămâne în urmă, de curând au lansat o gamă completă de monitoare destinate pasionaților de gaming ce include un panou de gaming 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide (34UC79G), reprezentând un pas semnificativ în dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru monitoare. Lansarea a avut loc la Tactical Shooting Range – poligon de tragere deschis oricărui amator de tras cu arma. Vă recomand să mergeți! Nu să vă jucați cu arma doar în jocurile de tip shooter 😀

24MP59G_Product-image_09_Desk

Disponibile în mai multe versiuni, noile produse cuprind un set extins de funcții pentru cei mai pretențioși gameri, ce includ: tehnologie FreeSync (poate și G-sync în viitor), Motion Blur Reduction 1ms, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer și multiple moduri de Gaming.

PDP_34UM69G_06_M03A

Cu noile moduri Gaming, utilizatorii pot alege condițiile de joc pentru a-și optimiza experiența în fața monitorului. 3 moduri predefinite vin în întâmpinarea gamerilor, două First Person Shooter (FPS) și un mod RTS presetat astfel încât fiecare poate alege rapid pe cel care i se potrivește.

Noua gamă de monitoare primește un design interesant, în culori cu nuanțe de roșu și picior de sprijin V-shape ce se va integra perfect într-o configurație gaming de ultimă generație.

34UM69G_Product-image_09_Desk

Vedeta prezentării de acum câteva zile a fost LG 34UC79G 21:9 UltraWide curbat

Primul ecran de gaming din lume, curbat, la frecvență 144Hz IPS 21:9 UltraWide, 34UC79G, combină un refresh extrem de rapid cu tehnologia avansată Motion Blur Reduction pentru o experiență de gaming fără precedent. Monitorul poate afișa succesiuni rapide de imagini lipsite de enervantele efecte de tearing și stuttering, în culori precise, din orice unghi, fără distorsiuni. Echipat cu funcții cum ar fi Black Stabilizer și Dynamic Action Sync, 34UC79G a fost creat special pentru gamerii de astăzi. Black Stabilizer asigură un contrast curat, ce permite utilizatorilor să identifice și cele mai întunecate obiecte, iar Dynamic Action Sync reduce efectul de lag al imaginilor pentru un gamplay cursiv, fără întârzieri. De asemenea, modelul 34UC79G este echipat cu tehnologie AMD FreeSync.

IMG_3954

Monitorul oferă gamerilor posibilitatea de a activa funcția crosshair ce adaugă o țintă fixă în centrul ecranului pentru o mai bună acuratețe în jocuri FPS, dar și o clemă de prindere a firului de mouse pentru un comfort extins. Cu o formă curbată și aspect imersiv 21:9, 34UC79G prezintă fanilor FPS, RTS sau MMORPG o alternativă de gaming la cel mai înalt nivel.

IMG_3948

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.