fbpx

Samsung Electronics a anunțat motivele pentru care device-urile Galaxy Note7 au explodat

Samsung Electronics a anunțat motivele pentru care device-urile Galaxy Note7 au explodat

23 ian. 2017 Altele

După luni de investigații minuțioase, Samsung Electronics a anunțat astăzi cauza incidentelor Note7 și măsurile pentru a preveni repetarea acestora, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Seul, Coreea de Sud. DJ Koh, președinte Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a prezentat rezultatele detaliate ale anchetei și și-a exprimat scuzele și recunoștința față de clienții Galaxy Note7, operatorii de telefonie mobilă, partenerii de vânzare, cei de distribuție și alți parteneri de afaceri, pentru răbdarea și sprijinul lor.

Concluziile au fost:

Infographic-Galaxy-Note7-What-we-discovered

Două probleme distincte legate de baterie au fost de vină. Prima a fost un defect de proiectare în colțul din dreapta sus al bateriei, defect care a cauzat electrozii să se îndoaie și să provoace un scurt-circuit; a doua problemă a apărut atunci când Samsung a folosit baterii de la un alt furnizor, care a avut un defect de sudură, care, de asemenea, le-a provocat la scurt circuit- scânteie.

Ancheta a fost realizată de 700 de persone care au testat 200.000 de telefoane și 30.000 de baterii suplimentare. Rezultatele au fost validate de constatări similare realizate de trei firme externe.

La discuție, alături de Koh au participat și reprezentanți ai UL, Exponent și TUV Rheinland, grupuri independente din industrie care au realizat propriile cercetări privind incidentele Galaxy Note7.

SAMSUNG CSC

Reprezentanții au fost următorii:

  • Sajeev Jesudas, președinte Consumer Business Unit, UL
  • Kevin White, doctor și cercetător, Exponent
  • Holger Kunz, vicepreședinte executiv Products, TUV Rheinland AG

Aceștia au detaliat rezultatele cercetărilor și au prezentat noile măsuri implementate de Samsung, pentru a preveni astfel de incidente.

Pe baza rezultatelor cercetărilor interne, Samsung a implementat atât o gamă de procese privind calitatea și siguranța produselor, cât și protocoale adiționale, precum măsuri suplimentare de siguranță a bateriilor, dezvoltate pe mai multe nivele. De asemenea, Samsung a format un grup de consilieri externi, academicieni și cercetători pentru a se asigura că menține o perspectivă clară și obiectivă privind siguranța bateriei. Grupul de consilieri a fost format din următorii:

  • Clare Grey, doctor și profesor de chimie, University of Cambridge
  • Gerbrand Ceder, doctor și profesor de știință și inginerie, UC Berkeley
  • Yi Cui, doctor și profesor de știință și inginerie, Stanford University
  • Toru Amazutsumi, doctor, CEO, Amaz Techno-consultant

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.